Poslouchat country znamená žít country . . .

Zahrada skončila, červencové akce běží dále

06.07.2010 17:54

Určitě největší festival v oblasti našeho žánru zdárně zakončil svůj 21. ročník. Opět vyšlo počasí, zdá se, že Jupp to má nějak předplacené, uvážíme-li, že skoro celý květen a červen bylo spíše zima a déšť, tak na Zahradě jsme si užili sluníčka, vedra, dusna až doaleluja.

Jen v pondělí bylo trochu snesitelněji. Ale horko a dusno se dá přežít ve stínu na zádech v trávě s pivem u ruky a poslechem pěkné muziky určitě snázeji, než zima, déšť a nevlídno. U uvážíte-li že dnes, úterý, první den po Zahradě opět všude prší . . .

Jak bylo a co všechno nového Zahrada objevila a představila, to je materiál na řadu týdnů a postupně se objeví i zde. Vše zpracovat, naporcovat a představit, to vyžaduje čas a cit vybrat to nejdůležitější. Takže pokud jste nebyli, sledujte odkazy na články a poslechové pořady zde či přímé reportáže, pokud jste byli, sledujte taktéž a nostalgicky vzpomínejte.

Ale čas běží dál a nedá nám vydechnout. Červenec a srpen jsou tradičně nabité všemožnými akcemi od festivalů, přes nejrůznější aktivity hospodských či provozovatelů kempů. Stačí se začíst do naší nabídky a vybrat akci, která je mu srdcem i kilometry blízká.

Jen tři tipy na další víkendy - na Moravě určitě nevynechejte Folk na letním již tuto sobotu, příští víkend je Folková růže pro milovníky folku a historických památek a pro countrysty a milovníky bluegrassu je zde známé prostředí Vojtěchova a jeho akce, která loni z půlky propršela, tak snad letost bude vše OK.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010