Poslouchat country znamená žít country . . .

služba chat na našich stránkách je již od května - využívejte !

04.09.2010 14:35

Služba Chat je na našich stránkách již od záčátku května 2010, ale zatím jste ji moc nevyužívali. Bylo to hlavně tím, že na stránky nechodilo tolik lidí, aby se potkalo v danou chvíli na webu vícero osob. Tak jak postupně návštěvnost stoupá, již v dopoledních hodinách je tato podmínka většinou naplněna a proto Vám připomínám, že je tu možnost chatovat . . .  jak ? čti dále - článek byl napsán počátkem května ale stále platí.

 

Všimněte si, že na hlavní stránce a stránce Novinky přibyla nová služba, možnost online chatu mezi návštěvníky stránek.

Dáváme Vám možnost této přímé diskuze mezi Vámi, kteří si právě prohlížíte naše stránky. Kolik lidí je v daný okamžik na stránkách (online), kdy jste se tam přihlásili Vy, vidíte v panelu Top list dole v patičce webu. 

Služba je samozřejmě příjemná, pokud je na webu sousledně několik lidí a zároveň si chtějí povídat (jsou přihlášeni do chatu). Pro chatování musí být tedy naplněny dvě podmínky, jsem na webu a zároveň se přihlásím do chatu.

Jiný účatsník, který je taky v danou chvíli na webu vidí, že na chatu je např. přihlášená Enah a s tou si chce povídat, přihlásí se a diskuze se může rozběhnout. Nastavení umožňuje, aby Vás v tom nikdo jiný nerušil. Nastavíte si jednoduchým krokem v chatovací místnosti diskuzi mezi Vámi dvěma a nebo naopak necháte otevřeno všem, pak může přijít další účastník chatu a vy můžete vykládat ve třech, 4, 5 . . .  atd.

Možnost diskuze on-line máte se svými přáteli samozřejmně i jinak, asi diskutujete prostřednictvím některého messengeru - ICQ, Skype, Quip atd. či maily, služba CHAT zde na stránkách má spíše spojovat lidi, kteří se např. osobně neznají, ale na web pravidelně chodí. Pak diskutují spolu zde.

Jak služba funguje ?

Na úvodní stránce a stránce Novinky (je to pouze zde) vidíte pod kontaktními údaji dva nové nápisy - první je CHAT a druhý např. v Chatu nikdo není a nebo třetí možnost v chatu je Petr, Zdeněk  . . .  atd.

Pokud kliknete na nápis Chat - prolinkuje te se na nové stránky poskytovatele služby ! Zde uvedete svůj Nick (jméno, pod kterým zpravidla vystupujete na chatu, či Vaši přezdívku atd. a dáte příkaz vstupte, chat se Vás pak zeptá na pohlaví (muž, žena) a po potvrzení vstoupíte do chatovací místnosti.

 Pokud jste v okně prohlížeče na stránkách klubu, odlinkuje Vás to ze stránek do chatovací místnosti, lepší postup je viz tip jedna - dále. Po vstupu do místnosti zde jste buď sami a nebo zde již někdo je - to ale vidíte již přímo na stránkách.

Pokud jste sami a neodhlásíte se, pak můžete prohlížet naše stránky dále, další návštěvník vidí v nápise V chatu je (uvidí Váš Nick) a pokud si chce s Vámi povídat, přihlásí se a může začít konverzace on-line.

Není to nic až tak převratného, spíše to dává možnost diskutovat k určité akci či příspěvku na webu popř. mezi lidmi "stejné krevní skupiny" online. Neznamená to však, že pokud jsem na stránkách a chatovat nechci, nemusím, pokud jsem online a nepřihlásím se do chatu, tak jiný online návštěvník sice vidí, že jste na stránkách v danou chvíli např. 2,3,4 . . .  atd. ale nikdo není v chatu a nebo jen jeden z těch tří.

Jaký je tedy možný postup, jaké situace mohou nastat ? 

: přijdu na stránky, podívám se na to co mne zajímá, odcházím do chatu se vůbec nehlásím

: přijdu na stránky, přihlásím se do chatu (v druhém okně prohlížeče) a prohlížím si stránky, během této činnosti  není nikdo jiný online a nebo se nikdo jiný do chatu nepřihlásil, končím a odhlašuji se, má nabídka si s někým popovídat nebyla vyslyšena

: přijdu na stránky, aj bych si rád popovídal, ale jsem online na stránkách sám, tudíž nemá cenu se přihlašovat, nemám s kým vykládat

: přijdu na stránky a vidím že online je 5 lidí a na chatu je ten a ten, s tím se chci zkontaktovat, přihlásím se do chatu a už to jede, nebo vidím, že v chatu je ten a ten, s tím si ale vykládat nechci, do chatu se nehlásím, má smůlu a nebo je online 5 lidí ale v chatu nikdo není, přihlásím se a uvidím, zdali se někdo ke mne přidá

Pro provoz chatu využijte následujících tipů.

Tip jedna:

jste na našich stránkách a chcete vstoupit do chatu, otevřete si ve svém prohlížeči nové okno a znovu se přihlaště na naše stránky - máte-li dvě okna a v každém jste na úvodní stránce klubu, do jednoho okna vstupte na Chat - stránka se Vám prolinkuje do místnosti, v druhém okně si prohlížíte novinky a naše stránky a v prvním chatujete s tím, ským jste se spojili.

Tip druhý:

pokud chatuje, vstoupíte do místnosti a vidíte v místnosti např. tři osoby jak mezi sebou hovoří, když do místnosti vstoupíte je chat nastaven tak, abyste předchozí diskuzi mezi třemi chatujícími neviděli (co si vykládali před tím, než jste se přihlásil(a) je jejich věc) a přidáte se do diskuze, po ukončení se odhlásíte a tuto situaci ostatní uvidí v podobě nápisu - odešel z místnosti, na stránkách pak zmizí Váš Nick z informace, že jste v místnosti na chatu

Tip třetí:

Když jste v místnosti, vkládáte text dole do rámečku s vaším jménem (Nickem) - všimněte si že je zde vpravo rolovací okno, kde můžete nastavit, kdo má vaše informace vidět (volba je buď všichni a nebo jen někdo), co to znamená ? Jste v místnosti tři např. Enah, Berry a Nika a klábosíte mezi s sebou, pak chce Nika něco říci Enah, aby to Berry neviděl, napíše vzkaz a dá označit jen Enah - pak se dané objeví na obrazovce jen Enah a Berry je mimo mísu

Tip čtvrtý:

Jakmile se odhlásíte, mažou se všechny příspěvky na chatu, když se přihlásíte znovu - vstupujete do místnosti a chatovací okno je prázné. Každý nově přihlášený má chatovací okno prázdné, historie chatu a obsah chatu se nikde neukládá !!!

 

 

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010