Poslouchat country znamená žít country . . .

Výhodné vstupné na Portu 2011 do 31. ledna 2011

02.01.2011 12:37

https://www.porta-festival.cz/

Ani v zimě Porta nespí. Již připravujeme jubilejní 45. ročník festivalu, který řevnické lesní divadlo bude hostit po čtvrté. 

Stejně jako loňského roku pro vás o.s. Porta na portovních stránkách opět připravilo možnost získat permanentky na České národní finále do Řevnic, které se uskuteční ve dnech 24.-26.6.2011 za zvýhodněnou cenu, která je o více než 100 Kč nižší než cena permanentky na místě. Abychom neprodávali zajíce v pytli a článek nebyl jen o možnostech výhodného nákupu pro sebe či své známé prozradíme něco z toho, co se bude v Řevnicích dít. 

Na scéně ČNF se objeví V. Martinová, M. Rottrová a Neřež, Ivan Mládek, Jan a František Nedvědovi, Petr Kocman, Roman Horký, Pavel Žalman Lohonka,Tomáš Klus, Fleret, Samson a parta, Alan Mikušek, Wabi Daněk, Reliéf, Petr Bende, Lojzo, Schovanky, Roháči, Irish Dew, Quanti Minoris, Pětník a samozřejmě opět super překvapení. 

PORTA 2011 - ČESKÉ NÁRODNÍ FINÁLE / ŘEVNICE 

24. - 26. 6. 2010 

podrobnosti na www.porta-festival.cz 

Mimo permanentek na program můžete v našem e-shopu sáhnout po výběru některého z portovních CD, popř. si objednat vánoční balíček permanentky a posledního portovního CD Řevnice 2009 za zvýhodněnou cenu 499,- Kč. Velká část dramaturgie je již připravena a účinkující připraveni vystoupit na řevnickém finále, jehož organizátoři se teď budou věnovat práci nejtěžší a tou je shánění peněz na uspořádání takto velké akce a že to není úkol jednoduchý je asi každému jasné. Pokud chcete dát Portě k vánocům nějaký dárek vězte, že zpráva o někom kdo by mohl Portě pomoci potěší a pořadatelé se s Vámi rádi spojí. Vaše dotazy rádi zodpovíme na revnice@porta-festival.cz 

o.s. PORTA 

www.porta-festival.cz 

revnice@porta-festival.cz 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010