Poslouchat country znamená žít country . . .

Trampské písně zněly na Bousově

18.11.2010 20:36

Na tento večer 

PLNÝ TRAMPSKÝCH PÍSNIČEK.. jsem Vás zval, zde tedy reportáž přímo od pramene

Poslední říjnovou sobotu uspořádala naše trampská osada Krásná Divoška ve Staročeské restauraci v Dolním Bousově  další ročník trampsko-písničkoveho večera s názvem VEČER PLNÝ TRAMPSKÝCH PÍSNIČEK..

Tomuto večeru předcházela osadní slezina,na které jsme předběžně domluvili již tradiční osadní akce na rok 2011,na které tímto zveme všechny kamarádky,kamarády,milovníky přírody a hezké písničky. 4.6. 7.výroční oheň  25.6. Kamarádský memorial (vzpomínkový výšlap po Českém ráji) 29.10. Večer plný trampských písniček 17.12. Předvánoční cour po Českém ráji/Předvánoční sedánek Kolem 19té hodiny se začali na sále scházet nejen kapely,ale i kamarádi mající chuť si zazpívat krásné písničky. Na letošním ročníku nám zahráli krásné,country,trampské a folk evergreeny skupina SUNSET,ve složení Dušan“Kikin“Konečný-kytara,zpěv,jeho krásná a něžná manželka Jíťa-zpěv,Michal“Myšák“Samek-basa a Vojta Konečný-kytara,zpěv. A T.O.P.WATSEKA ve složení Pavel Dobrozemský-Basa,zpěv,Míra Tomek-Kytara,zpěv,Láďa“Gepard“Gerhard-mandolína,zpěv,Láďa Švestka-housle,zpěv a Jaromír“Miňas“Jež-banjo,zpěv.

A Watsekáři i začali.Nejprve se ovšem zahrála trampská hymna,kterou zahráli jak Watseka,tak i Sunset.Po hymně měl kratičký proslov šerif naší osady Wild Eddie,který všechny přítomný přivítal nejen za naší osadu,ale i,jak sám řekl,jménem spolupořadatelů a to již zmiňovaných Sunseťáků a Watsekářů.Poté šerif oživil starou trampskou tradici a věnoval vlaječky naší osady.První vlajku dal Watsekářům a zdůraznil,že je pro naši osadu velká čest,když se naších akcí účastní taková legendární osada jako je Watseka.Druhou naší vlaječku věnoval Sunseťákům se slovy,že je to jedna z nejlepších,ne-li nejlepší folková kapela v kraji.No a třetí vlaječku věnoval kamarádovi Tygrovi z T.O.Věrnost (S.O.M.B.),neboť Tygr je,jak Eddie zdůraznil,nepsaným kmotrem naší osady,protože když jsme před bezmála 7.lety zakládali Krásnou Divošku,tak to byl právě Tygr,kdo nám nejednou pomohl,poradil…….. .

No a pak to začalo.Nejprve zahrála Watseka. Potom nám Viking přečetl pohádku na dobrou noc,kterou sám složil.Pohádka se jmenuje Krásná divoška a kouzelná studánka.Po pohádce zahrál Sunset. Sunset a T.O.Watseka se zhruba po půl hodinkách na „virtuálním“podiu střídali.Ovšem o půlnoci se vše změnilo.Sunset a Watseka se spojili a společně nás bavili asi do druhé hodiny ranní.

Moc krásná akce,na které jsme se prima vyblbli a za kterou se také sluší poděkovat.Takže moc děkujeme paní Orságoví  a obsluze Staročeské restaurace.                                                            Ahoj T.O.KRÁSNÁ DIVOŠKA

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010