Poslouchat country znamená žít country . . .

Poslední den bez reklamy

12.09.2012 12:13

Zhruba zítra či pozítří budu muset na těchto stránkách povolit reklamní bloky. Sám netuším, jak se bude projevovat, slibovaný je pouze reklamní baner nad stránkami, tak uvidíme, jak poskytovatel hostingu slib dodrží.

Reklama je momentálně jedniným řešením, jak se vyhnout zvýšeným nákladům na přenos dat. Měsíční limit, který jsem ještě na jaře letošního roku nevyčerpával ze 35 % dneska stačí na přenos dat do poloviny měsíce. To je důsledek zvýšeného zájmu ze strany Vás, návštěvníků webu. To je jistě dobře.

Po vyčerpání limitu jsou stránky zablokovány a ze strany přispivatele vlastně nefunkční. Řešením je povolit reklamu a nebo zaplatit náklady, které od předchozího obchodního modelu stoupají o 400 %.

To jsou náklady, které odmítám akceptovat s ohledem na fakt, že každý den jsem za uplynulé období v průměru webu věnoval 3 hodiny práce zcela zdarma. To je cca za dobu trvání webu 2,500 hodin zdarma, při honorování ceny 100 Kč/hod, což je cena na spodní hranici mzdy, to jsou peníze, které jsou lehce spočítatelné.

Proto mne za zprovoznění reklamního bloku neodsuzujte, vlastně to pro mne a web znamená, že nebudu omezován přenosovými daty, ale z reklamy nemám jinak žádný zisk ani jiný požitek než to, že mohu fungovat dále, pokud nechci do projektu vložit další nemalé peníze.

Vložení dalších prostředků s ohledem na mou vlastní nejistou budoucnost (objeví se brzy v příspěvku následujícíh dnů) by se jevilo jako vysoce nerentabilní.

Přeji Vám všem hezký den, pokud tady reklamu nechcete, nezbývá, než se na zaplacení poplatků taky spolupodílet. Ale k tomu není český spotřebitel vychováván a v současné době ani ochoten, takže jiné řešení není.

Ale i tak zkuste webu zachovat přízeň a popř. sami pomoci s jeho propagací. Při sledování „konkurenčních stránech“ bych řekl, že ty tradiční postupně vykllízejí pozice a za chvíli si o žánrové muzice moc nepočtete a nebo si data budete muset seskládat z mnoha fragmentů a nejrůznějších zdrojů.

Doba se mění, život se mění, nedá se nic dělat.

Přeji Všem Vám, kteří tyto řádky čtete hezký den či milou jinou denní dobu, kdy jste na web zabrousili.

Halenkovice 12. září 2012, Berry

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010