Poslouchat country znamená žít country . . .

Porta v hledáčku - rozpaky i kladná hodnocení

31.03.2012 12:43

Předkola či jednotlivá oblastní kola Porty v nejrůznějších regionech, to je dneska v hledáčku řady žánrových medií. V době, kdy se předkola Zahrady již nekonají (z pochopitelných důvodů) a odpadla tak řada dalších akcí, je Porta momentálně v kurzu.

Na svých stránkách uvádí Porta přehled vše kol v jednotlivých regionech (již jsem avizoval a odkazoval několikrát), mnohé již proběhly, mnohé se teprve chystají. V řadě médiích potkáte tudíž jak pozvánky, tak hodnocení a reportáže. Za sebou máme oblastní kola – diskutované v Pardubicích, předkola v Praze, v Brně či Bludově

Dovoluji si upozornit na dvě z nich. Ve svém posledním pořadu z 17.03. zve Víťa Troníček na oblastní kolo na Vysočině (Lhota – Vlasenice), do studia si pozval manžele Lhotské, v hodinové stopáži se dozvíte řadu zajímavostí včetně toho, jak se Porta a její oblastní kolo dostala do „nejzašší“ vísky v kraji. No a řekněte, které oblastní kolo Porty se může honosit hosty večera, jako právě Vlasenice – vězte že tím hostem bude Druhá Tráva s Robertem Křesťanem a to v plné sestavě.

Na druhé straně Porta a oblastní severomoravské kolo v Bludově již proběhlo před měsícem a tak Sandy Nosek, jeden z porotců, stačil připravit obsáhlou hudební reportáž včetně hudebních ukázek všech soutěžících. Málokdy je možno slyšet v rozhlase live nahrávky mnohdy úplných začátečníků, a tak si lze udělat obrázek o tom, jak na tom portovní scéna a žánr je.

Vystupující jsou většinou regionální sestavy, mnohdy teprve začínající, nahrávky Live bez jakýchkoli úprav.

A pokud Vás oblastní kola zajímají, zjistěte si, kde se co bude ještě konat ve vašem okolí a neváhejte, podpoříte tak nejen soutěžící, pořadatele ale i sami sebe v pěkném odpoledni či večeru.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010