Poslouchat country znamená žít country . . .

Pořad Živě - upoutávkas Sandyho Noska

31.08.2010 23:10

Milí hudební přátelé,                                                                        

rád bych vás opět informoval o dalším vysílání pořadu „živě…“ Českého rozhlasu Olomouc. Opět si hned v úvodu dovolím připomenout vysílací frekvence naší stanice (106,8 / 92,8 / 88,7 / 101,6 FM) a pro vás, kteří posloucháte přes internet, že i tady nás můžete „naladit“ opravdu naživo - https://www.rozhlas.cz/olomouc/portal/.

Další, celkově už 76. vysílání, bude patřit brněnské folkové skupině

 

LEPORELO

Spolu s týmem techniků a produkce pořadu „živě…“ Vás rádi přivítáme ve velkém studiu Českého rozhlasu Olomouc

ve středu 8. září 2010

kdy bude Leporel od 19,30 do 20,00 hodin hrát jen pro posluchače ve studiu, aby se po časovém znamení ve 20,00 hodin a večerních zprávách přenesl rozhlasovými vlnami i k těm posluchačům, kteří nemohou přijít k nám do studia.

Většinu informací o našem hostovi se dozvíte samozřejmě nejlépe na koncertě „živě…“, a tak jen to, že: LEPORELO jsem poprvé viděl a slyšel na letošním festivalu Zahrada 2010 v Náměšti na Hané, kde mne velmi zaujali. Kapela je poskládaná z muzikantů, kteří mají zkušenosti už s angažmá v různých skupinách v minulosti. Líbí se mi zpěvačky s altovým posazením hlasu a tak vám chci představit Markétu Tulisovou, která si zazpívala třeba s Glenem Hansardem a s Markem Gearym, Ondra Klepáček hraje na kontrabas s cimbálovkou Brněnští gajdoši, Honza Sobek s hrál a hraje s dalšími brněnskými folkovými nebo alternativními kapelami na kytaru nebo mandolínu a nejprofláknutější muzikant je Ivo Cicvárek, který natočil už 2   písničkářské desky (Vidět víc 2000, V letadle 2002), byl členem písničkářského sdružení Panoptikum (stejnojmenná deska z roku 2005), stále hostuje a skládá pro vokální Mošny a je aktivním členem Textové dílny Slávka Janouška a rád zhudebňuje texty jiných. Kromě toho je Ivo také dramaturgem ČT Brno a z jeho dílny byl donedávna vysílaný pořad o folku „Namoll“.

Věřím, že mé pozvání přijmete (vstupné se neplatí) a stanete se tak aktivními posluchači živého rozhlasového vysílání. Váš potlesk zároveň pomůže muzikantům překonat trému a koncert tak bude mít (stejně jako vždy v minulosti) výbornou atmosféru.

No a pokud byste přece jen nemohli přijít, zachovejte nám přízeň posloucháním našeho rádia a jistě se potkáme někdy při příštích „živě…“, o kterých Vás budu tímto způsobem opět informovat. Pokud ale nechcete tyto informace e-mailem dostávat, sdělte mi to, abych Vás vyřadil z databáze.

                                                                                  Sandy Nosek

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010