Poslouchat country znamená žít country . . .

Javory Beat

10.01.2011 10:08

Uskupení sourozenců Ulrychových jsme si zvykli v posledním desetiletí spojovat především z jejich akustickými projevy, poslední CD byly zaměřeny do oblasti World music s nádechem folku.

Sami aktéři o sobě na svých webovkách píší . . . .

 

Vážení a milí příznivci,

v roce 2010 jsme se věnovali především koncertům. Vůbec ne z toho důvodu, aby jich bylo co nejvíc. Spíše proto, že živá vystoupení byla a jsou tím nejdůležitějším z toho, co děláme. Proto moc chceme, aby z každého našeho vystoupení bylo jasně znát to, k čemu směřujeme od našich začátků: hrát a zpívat doopravdy, nedělat ze sebe nic, co nejsme. Prostě a zkrátka -přinášet Vám kvalitní původní písničky.

V loňském roce jsme absolvovali desítky krásných vystoupení. A to jak se "starými" Javory, tak i s novou folkrockovou formací Javory Beat. Těší nás, že koncerty v této nové sestavě potvrdily její smysl. Děkujeme Vám všem, kteří jste si nás přišli poslechnout.

A teď naše "velkolepé" plány: začátkem nového roku jde bratr sestry na druhou část opravy pohybového aparátu /náhrada kyčle/. Proto naše koncerty začnou až koncem dubna. Chtěli bychom také rozšířit naše webové stránky. Postupně Vám nabídnout k poslechu přehled našich CD i LP, možná doplněný něčím navíc. Uvažujeme také o CD nových písní. Mělo by obsahovat něco z obou našich současných kapel.

Pamětníci si samozřejmě pamatují i éru beatovou a to jak Petra, tak i Hanky. A na ni se ve svém posledním projektu sourozenci zaměřili

jejich Javory Beat hrají ve složení

 

Složení rockové podoby Javorů:

Na postu kytary se střídají Jiří Kučerovský a Miloš Koubek. Bicí Ctibor Hliněnský a Antonín Julina. Dechové nástroje Michal Zpěvák a Antonín Mülhansl. Klávesy Dan Kyzlink, baskytara Dušan Reichmann.

 

A v této souvislosti vydali i své nové CD. Jeho hodnocení, tak jak jej vidí Miloš Keller si můžete přečíst zde

a pro srovnání pohled Milana Tesaře zde

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010