Poslouchat country znamená žít country . . .

Jarek dodržel tradici

02.01.2011 12:01

Fanoušci a příznivci Jarka Nohavici ví, že s novým rokem rozdává Jarek dárečky v podobě možnosti stažení nejrůznějších písní z jeho mateřského webu. Tak jste se mohli dostat již k nejrůznějším nahrávkám. Začalo to Pražskou pálenou, pokračovalo Virtuálkami a dalšími skvosty z Jarkova bohatého vystupování.

I letos na úvod roku Jarek dodržel tradici a dává možnost stáhnout svým fanouškům další hudební lahůdku. Více již přímo z jeho stránek . . 

Jarek Nohavica připravil jako přání všeho dobrého do začínajícího roku 2011 svým fanouškům a návštěvníkům webu dárek - další volně stáhnutelné DVD s názvem Jarek Nohavica: Adventní koncert. Jedná se o krácený půlhodinový záznam doplněný o dva bonusy z benefičního adventního koncertu, který se uskutečnil 12.12.2010 v kostele sv. Ducha v Ostravě-Zábřehu a pomohl vybrat částku 700 tisíc Kč na finanční podporu tohoto kostela. Vedle samotného obsahu nosiče o velikosti 2GB si můžete stáhnout i kompletní obal.

DVD se stahuje pomocí Torrentu, tak se Jarek rozhodl přenést zatížení svého webu na tisíce jeho fanoušků a možná výrazněji zpropagovat tuhle technologii, i když při velikosti stahovaných dat (cca 2 GB) je to asi jediná rozumná cesta. Zkoušel jsem situaci a k tomuto okamžiku je již 113 seedů a budou jiště výrazněji narůstat, takže i tak velký soubor by nemusel být problém . . . 

Podrobnosti najdeš zde

Jarek Nohavica připravil jako dárek svým fanouškům a návštěvníkům webu volně stáhnutelné DVD s názvem Adventní koncert. Jedná se o zkrácený záznam z benefičního adventního koncertu, který se uskutečnil 12. prosince 2010 v kostele sv. Ducha v Ostravě-Zábřehu a pomohl vybrat částku 700 000 Kč na finanční podporu pro tento kostel. 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010