Poslouchat country znamená žít country . . .

Hecfest Ranč Rovná 15.09.2012

13.09.2012 18:36

 

Tento festiválek se na Ranči Rovná koná již po sedmé. Vždy to byl termín o týden dříve, nyní to tedy vyšlo na polovinu září, nejspíše i s ohledem na Slavnosti vína, které se právě uplynulý víkend křížily a původním termínem festivalu.

Ranč Rovná je krásná lokalita nedaleko Uherského Hradiště, psal jsem o něm mnohokrát, je to místo konání jak Hecfestu, tak Bluesfestu. Na letošní Hecfest můžete dorazit 15.09.2012, začíná se od 16,00 a konec bude okolo 24.00 hodin.

Ranč nabízí stylovou hospůdku, možnost ubytování a celou řadu doprovodných aktivit. Dá se přijet i dříve a využít toho všeho dosytosti.

Na letošním Hecfestu vystoupí řada známých regionálních kapel hlavně z Uhersko-Hradišťska. Bluegrassový Telegraf, countryová skupina Lofoši či Sklerotici, taktéž kapela Je nás moc a Štrůdl zde na Hecfestu již hrála. Skupinu Poslední kovboj neznám, ale dle názvu nejspíše country a kapela Odezdi ke zdi nabídne repertoár poměrně širokého záběru. Tahákem by měla být určitě skupina Poslední sběr.

Festiválek má i doprovodný program – ohnivou show, jízdu na koni a střelbu z děla. Občerstvení a stylová hospůdka bude plně k dispozici, hořet bude určitě i oheň vedle hospůdky.

Pokud máte zájem strávit příjemné odpoledne a večer, je Hecfest vaším favoritem. A pokud si festivalové dění chcete spojit s pěkným víkendem, vyražte již v pátek, zamluvte si ubytování a zůstaňte až do nedělního odpoledne. Nudit se určitě nebudete.  

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010