Poslouchat country znamená žít country . . .

Hazardi a tradiční country bál – 17.03.2012

14.03.2012 10:16

Country bály v Pravčicích u Hulína mají svoji tradici v termínu, vždy pěkně vyzdobeném sálu, skutečností, že několik let zde hraje regionální kapela Hazard, spoustu doplňkového programu, bohatou tombolu a dostatečný taneční plac. Taktéž návštěvníci ctí tradici a převážná většina z nich je patřičně dobově a stylově oděna, takže si vždy připadáte, jak na správné tancovačce mezi spoustou kovbojů a honáků a dam dobře pečující o své protějšky. Vše doplněno dostatečným množstvím jídla a pití, oblíbený bar pod podiem, kde našel svoji konečnou nejeden účastník bálu.

V minulosti doplněno nezbytnou kulisou z Ranče v Kostelanech - místního šerifa, ale aktuální info neznám. Co se nezměnilo je zájem, takže je třeba předem řešit rezervace a lístky přímo u zdroje.

Kapela Hazard je taktéž jistotou, nakonec zde hraje pravidelně. Bluegrassově – countryově laděný repertoár, zkušení muzikanti s léty praxe, dostatečný repertoár, to vše vám nabídne možnost si zatancovat klasické country tanečky, ale i prostě jen do rytmu druhé a čtvrté těžké doby. Hazardi mají velmi pěkné stránky, na nich nejen kalendář akcí, ale můžete i poslechnout a popř. pořídit něco z jejich diskografie, ať již CD Písně zůstanou či CD Dlouhá pouť.

Vše se odehraje 17. března 2012 v Pravčicích u Hulína, v kulturním domě. Obec je tak malá, že vlastně zabloudit moc nemůžete. Prostě přijedete na křižovatku, kulturák nemůžete minout. Tuším že je hned vedle kostel.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010