Poslouchat country znamená žít country . . .

Folková loděnice 5.5. – 6.5. 2012

04.05.2012 17:49

 

Festiválek na začátek května určitě potěší. Co festiválek, dvoudenní akce s sedmnácti kapelami v průběhu dvou dnů. Šoda, že počasí pro festival neotočilo, být to o týden dřív, měl by festival i letní počasí. Ale jak se dávno ví, větru dešti zatím neporučíš.

Zato dramaturgovi a programovému playlistu ano. Jen pro nás, Moraváky, je to více, než z ruky. Sokolov je téměř na opačném konci republiky, ale alespoň se dozvíte, kde se co děje. Folková loděnice je totiž akce, která určitě stojí za sledování.

Letos se koná již devátý ročník, a tak místní ví své. Město Sokolov a sponzorský pivovar na levém břehu řeky Ohře, při soutoku Ohře a Svatavy, v krásné loděnici s klasickým vodáckým tábořištěm, pořádají festival, při kterém nemusíte jen poslouchat hudbu. Při akci se svezete na kánoi, raftu či kajaku, přespíte v kempu a vůbec si zde můžete udělat krásný prodloužený víkend.

Po dva dny Vám bude hrát spousta kapel a najdete zde i řadu těch známějších. Kdo letos na Loděnici přijede a vystoupí, přesný program najdeš zde, včetně časového rozpisu a všech informací. Nejen kdy, kde a co, ale i o samotném kempu a službách kolem. Pokud to nemáte do Sokolova daleko a hudbě fandíte, neváhejte. Hluboké nedorozumnění, Strašlivá podívaná, Pacifik, Slávek Janoušek, Bankrot, manželé Marianovi, Devítka, Stráníci, Alison, Poutnícií či Ginevra – to všechno jsou jména kapel, které milovníci žánru dobře znají. A jejich výčet láká i na dramaturgickou pestrost celé akce.

Tak jen ať vyjde počasí stejně jak víkend uplynulý.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010