Poslouchat country znamená žít country . . .

Festival Nota – Rtyně – 11.08.2012

09.08.2012 16:56

Rtyně v Podkrkonoší, to taky není pro našince za rohem, ale na stránky chodí i fandové z Čech, takže další tip pro vás, kteří to nemáte daleko.

Věřte nebo ne, festiválek se koná letos již po dvacáté a žánrově je zaměřen na  folk – country – bluegrass. Zahraje sedm kapel, ale každá má hodinový prostor, tedy již slušný čas, aby zazněly i písničky jiné, než ty stále stejné pecky.

Začíná se v 15,00 hodin a jako první zahraje skupina 4zdi (folk), od 16,00 hodin vystoupí kapela Fandy Tichého – Revival Michala Tučného (country) a od 17,00 hodin to bude folkcountryový Tendr.

Od 18,00 – Strašlivá podívaná – ne obrazně – víme, že se jedná o název kapely, která nabízí folk s historickými a etnickými prvky. V 19,00 hodin Bohadloband, které asi nelze zařadit do žádné ze škatulek, prostě musíte přijít vidět a slyšet.

Ve 20,00 hodin to bude Jimmy Bozeman a The Lazy Pigs (před týdnem jsem o něm psal dlouhý příspěvek), a na závěr Nezmaři. Po skončení koncertů následuje klasický country bál – tentokráte se skupinou Pěna, která vlastně za celým festiválkem stojí – končit se bude oficiálně ve 02,00 hodin.

Lehké shrnutí říká – Rtyně v Podkrkonoší, nádvoří Rychty, 11.08. 2012 - od 15.00 hodin, celkem sedm kapel, country bál navrch. Vstupné 100 Kč, pití jídlo zajištěno. A pokud bude pršet – přístřeší taktéž zajištěno! A program v grafické podobě - plakátku dále!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010