Poslouchat country znamená žít country . . .

Epy de Mye na Špejcharu - 11.12.2010 + Míša Leicht

06.12.2010 13:05

V sobotu 11. prosince bude vltavotýnský Špejchar klub patřit skupině Epy de Mye a jejímu hostu, jímž bude lídr skupiny Cop  Míša Leicht. Koncert začíná v 19:30. Kapela se na jubilejním 470. koncertě představí v nové sestavě s kytaristou Dušanem Vainerem, který nahradil Lukáše Kazíka. Tradice hudebních akcí nazvaných Epycentrum sahá do roku 2007. Od té doby skupina považuje Špejchar za svůj domovský klub a každoročně zde pořádá tři koncerty.

„Epycentrum je výjimečné i v tom, že hrajeme pouze komorní akustický set bez zapojených nástrojů. Posluchači se mohou těšit na nové písně,“ slibuje zpěvačka a kontrabasistka Lucie Cíchová. Kromě ní je členem kapely zpěvák, kytarista a autor všech písní Jan Přeslička.

O hudební produkci se kromě pořádající Epy de Mye postará také bluegrassový zpěvák a kytarista Míša Leicht, který představí písně ze své sólové desky Je to dobrý…nebe je modrý. Doplní tak plejádu hostů z minulých let, mezi nimiž nechyběli osobnosti českého folku jako Pavlína Jíšová, Jaroslav Samson Lenk nebo Žofie Kabelková. „Za ty roky se k nám naučili jezdit posluchači a kamarádi z celé České republiky. Špejchar bývá příjemně zaplněn, atmosféra je vždy skvělá,“ dodává Lucie Cíchová.

Lístky jsou k dostání na místě.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010