Poslouchat country znamená žít country . . .

Zalmam s novou sestavou má zasebou první koncerty

14.03.2012 12:27

O tom, že Zalman na „stará kolena“ – na jaře mu bude 66 let- změnil sestavu svého Spolu se diskutuje již dva měsíce. Zalman mezitím pilně zkoušel a nacvičoval s novými spoluhráči a zpěvačkou. Pokud máte chvilku, poslechněte si zvukovou reportáž Víti Troníčka, kde se Víťa objevil i s redaktorským mikrofonem na zkoušce a vyzpovídal a do éteru pustil nejnovější novinky a okolnosti kolem rozchodu a nejbližších plánů Spolu.

V pořadu taktéž odeznělo, že svoji premiéru si v novém složení Zalman a spol. odbyli v Pelhřimově 23.02.2011. Očití pozorovatelé s povděkem kvitovali nový elán, který z Pavla cítit. O tom, jak se změnily aranžmá skladeb a co se vlastně bude hrát se částečně dovíte i v avizované reportáži. A dojmy s prvního vystoupení nového Spolu popsala Lucy, takže si můžete zprostředkovaně udělat obrázek o tom, jak to Zalmanovi v nové sestavě hraje.

A dál, dál jen stačí zajít na některý z Pavlových koncertů, s přibývajícím jarem a létem jich bude víc a více, hlavní zápřah je plánován na podzim tohoto roku.

Tak ať to hraje, v nové průzračnější podobě, víc elektrických kytar, jiné aranžmá, jiné písně, větší radost z hraní. A jak bývá pravidlem, nová kapela musí mít i nové CD, aby se mohla prezentovat. Sám Pavel slibuje další nové písně, tak se máme na co těšit.

Koncertní šnůra se po krátké Pavlově dovolené znovu rozbíhá v těchto dnech.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010