Poslouchat country znamená žít country . . .

WoodFolk 2011 - 03.09.2011

01.09.2011 21:29

Minifestival folkové a spřízněné hudby, která ale spíše připomíná garden-party a neb festiválek v Jiřicích u Sedláčků na Zahradě. Pozvánku si pro Vás přichystala samotná Daniela a tak jen upřesňuji 

 

 
KDY a KDE:
 
Letošní ročník festivalu se koná v sobotu 3. září od 14:00 hod. Místem činu bude opět obec Jiřice, okr. Nymburk (je to přesně na půl cesty mezi obcemi Benátky nad Jizerou a Lysá nad Labem), čp. 8, aneb „u Sedláčků na zahradě“.
 
Máte-li chuť a čas, přijeďte. Místo festivalu to letos bude z úsporných důvodů spíše garden-party, ale vsadím se, že o to lepší atmosféru bude mít. Po skončení hlavního programu se bude stejně jako v minulých letech hrát a zpívat u ohně až do rána. Jste srdečně vítáni.
 
ÚČINKUJÍCÍ:
 
Letos budete mít možnost vidět a slyšet kapely Kámen úrazu, Hluboké nedorozumění, Bob a Bobci, Žamboši, Šimonband a Ležérně a vleže. Poslední tři kapely dorazí až z dalekého Vsetínska. Bulvární tisk tvrdí, že si na tu cestu objednali soukromý airbus. Kapely to popírají a tvrdí, že jenom bus. No, uvidíme.
 
DOPRAVA:
 
SPOJENÍ AUTEM: Z Prahy 9 Černý most se vydejte po dálnici směr Mladá Boleslav, na 27. km sjeďte na Benátky nad Jizerou a na téčku, které následuje hned za sjezdem, se dejte doprava (směr Lysá nad Labem). První obec (asi po 3 km), na kterou narazíte, jsou Jiřice.  SPOJENÍ HROMADNOU DOPRAVOU: Z Prahy 9 - Černého mostu autobusem do Benátek nad Jizerou nebo vlakem do Lysé nad Labem. Příchozí autobusem nebo vlakem si může, nechce-li šlapat 5 km pěšky, objednat odvoz z Benátek nebo z Lysé u Daniely na telefonním čísle 603 214 257). POZOR: Večer z Jiřic nic nejede, takže případný cestující buď bude muset v noci šlapat do Lysé nad Labem na vlak pěšky, nebo může (vezme-li si spacák a stan) přespat na zahradě. Rozhodně tam nebude stanovat sám. Pokud se ovšem nerozhodne do Prahy stopovat nebo s pořádnou dávkou asertivity nepřesvědčí někoho pojízdného a střízlivého, aby ho někam (kamkoli) odvezl.
 
JÍDLO, PITÍ A OSTATNÍ…
 
Letos se nám o stravování postará Catering Nany z Milovic a na vaše chuťové buňky bude útočit guláš, dršťková polévka, halušky se zelím a uzeným masem, grilované klobásy, bramboráčky a další dobroty. Čepovat se letos bude jedenáctistupňový Kozel.  
 
PŘENOCOVÁNÍ
 
Rozhodnete-li se užít si noční jam a přespat, není to problém. Vezměte si stan a spacák! Každým rokem si vychutnáváme pofestivalové ráno, které také mívá své kouzlo. Část hostů vždycky odjíždí až v neděli navečer a pofestivalovou neděli tráví jídlem, pitím, zpěvem a sluněním na terase. Na rozdíl od propršených sobot totiž neděle bývá zásadně teplá a slunečná. Fotografie z minulých ročníků a veškeré informace, které byste ještě chtěli znát, najdete na stránkách festivalu www.woodfolk.cz.
 
VSTUPNÉ JE DOBROVOLNÉ!
 
Těšíme se na vás!

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010