Poslouchat country znamená žít country . . .

Vzpomínka víc než nostalgická, oba dva koncerty na Synkopy 61 již vyprodány, přidávají další

26.10.2011 10:44

Brněnská big-beatová, chcete-li rocková skupina Synkopy 61 je nejstarší aktivně působící kapelou svého žánru u nás. Letos slaví padesát let od svého založení.

 
Ve dnech 26. a 27. října se uskuteční v brněnském klubu Šelepova No. 1 dva výroční koncerty , na kterých si současní a bývalí Synkopáci společně s hosty a svými příznivci připomenou padesáté výročí založení kapely. Gratulují, hrají a zpívají legendy česko-slovenské populární hudby Pavol Hammel a slovenská kytarová hvězda Juraj Burian, dále Michal Prokop, Luboš Andršt a Jan Hrubý - a Speciální host, o němž se lecos proslýchá. Rádi bychom zde společně také pokřtili DVD Synkopy 61 – padesát. Budou na něm archivní materiály a televizní záznam pětidílného cyklu, který v dubnu až červnu 2011 odvysílal v přímých přenosech Český rozhlas Brno. Besedování se v jednotlivých dílech postupně účastnili Petr Směja, Jiří Rybář, Pavel Pokorný, Michal Polák, Pavel Váně, František Jemelka, Aťa Lukáš, Miloš Makovský, Oldřich Veselý, Vilém Majtner a Jan Korbička. Bezprostředně po živých besedách si aktéři ještě povídali ve foyer rozhlasu a sestřih toho nejzajímavějšího bude rovněž zařazen na vzpomínkové DVD.
 
 
Středeční a čtvrteční koncerty skupiny Synkopy 61 k 50. výročí vzniku skupiny jsou beznadějně vyprodány a tak skupina přidává ještě další koncert v pondělí  31. října již bez hostů Pavola Hammela a Michala Prokopa za snížené vstupné. Vstupenky jsou v obvyklých předprodejích i v restauraci klubu ŠELEPOVA N°1. A připomínáme také blížící se koncert Laca Deciho se skupinou CELULA NEW YORK, který se na Šelepce uskuteční 3. listopadu. Těšíme se s vámi nashledanou. Šelepka team.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010