Poslouchat country znamená žít country . . .

Vandrkára 15.10.2010 - další akce kapely Špunt - již dnes

15.10.2010 19:41

Bohužel s touto informací se zároveň objevuje méně příjemná zpráva. Kytarista, zpěvák a dobrý muzikant a člověk Ivan Nussbaum (https://www.spunt-prerov.com/onas.html) musel ukončit ze zdravotních důvodů své účinkování v kapele Špunt. Ivan měl problémy již v únoru, vše se stabilizovalo, pak znovu vypuklo na Mohelnickém dostavníku. Ve Skaličce byli Špunti již bez Ivana a na Vandrkáře budou zase oslabeni.

Nelze si přát více, než popřát Ivanovi hodně štěstí a rychlé vyzdravění. Nicméně Špunti slíbenou a připravovanou Vandrkáru zrealizují, jejich pozvánku přeposílám . . . . cituji

Jsou věci mezi nebem a zemí , které nejdou ovlivnit. Jedna taková nás postihla. Ivan musel ze zdravotních důvodů s okamžitou účinností ukončit činnost v naší kapele.

Vzhledem k naplánované VANDRKÁŘE jsme zvažovali zda tuto akci uskutečnit. O víkendu padlo definitivní rozhodnutí , že VANDRAKÁRA se uskuteční v plánovaném termínu , čase i místě. Tedy 15.října 2010 od 19h se v malém sále klubu TEPLO Přerov můžete těšit na naši maličkost ( v oslabené podobě) na písničkáře Pavla Pokorného, Falešnou kartu a Přístav. Předprodej vstupenek byl zahájen v Hudebních nástrojích Music centrum v Přerově.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010