Poslouchat country znamená žít country . . .

Tak kde jste byli o víkendu?

11.06.2012 17:26

Uplynulý víkend dost propršel. Noční můra pro pořadatele i kapely. Déšť, zima a nepřízeň počasí a to nepočítám konkurenční ME ve fotbale či tenisové Roland Gaross, to všechno jsou faktory, které rozhodlé fanoušky mnohdy odradí na poslední chvíli od návštěvy toho, či onoho.

Sám jsem se v pátek chystal na Country Bukovina, ale nakonec jsem to vzdal – 21,00 se nad naším krajem (a tudíž i nad areálem) přehnala deštivá a bouřková vlna. Tak jsem vyrazil k Formannovi do Pizérie, ale ani tady dlouho nevydržel, areál Rybárny v Otrokovicích byl od 21.00 bičován deštěm a stejně tak venkovní posezení v Napajedlech. Tak jsem nakonec celkem brzo skončil opět doma a stihl dokonce druhý poločas zápasu Česko – Rusko, který mne ale taktéž nerozveselil.

Jen na uplynulý víkend bylo (počítal jsem to jen letmo) cca 20 akcí (festivalů či festiválečků) našeho žánru. Holt červen je měsíc zaslíbený, ještě neběží naplno dovolené a počasí již bývá milosrdné, ikdyž právě uplynulý víkend je vyjímka potvrzující pravidlo.

Příznivci bluegrassu projevili „obrovský smysl pro koordinaci“, když na konec týdne připravili tři festivaly: v Květnově u Havlíčkova Brodu Country & Bluegrass festival Hubertka, Bluegrass party v Mlékojedech u Neratovic a Prostějovský bluegrass festival. No prostě BG víkend, ale být můžete být jen na jedné akci a tak škoda.

Ale proběhla řada dalších, většinou jsem Vás na všechny zval.

A tak se ptám, byli jste někde a máte zprávy, stačí pár řádek či jen odkaz na fotky, prostě cokoli, co by všem ostatním čtenářům připomnělo chvilky a festivaly. Prostě nelze být všude, ale je dobré vědět, kde bylo dobře. Bez Vaší pomoci to ale nepůjde.

Dvacet festivalů po celé republice prostě neobsáhnete. Piště a nebo posílejte odkazy na Vaše fota na všech místech na netu, co je máte.

Předem všem přispivatelům a spolupracovníkům děkuji!!!

A vězte, že konec tohoto týdne má být veskrze letní, tak se lze na co těšit.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010