Poslouchat country znamená žít country . . .

Starý dobrý western již tento víkend

01.08.2011 09:30

Ano, jeden z největších regionálních festivalů se přiblížil na dohled, dostali jsme do mailu další pozvánku a dopřesnění od Petry Dvořákové, tak hned zčerstva předávám dále, cituji . . . 

Dobrý den všem příznivcům country a festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN.

Dovolte mi připomenout, že 13. ročník se koná již nadcházející víkend – 5. a 6. srpna na tradičním místě Bystřičce – přehradě (okres Vsetín).

Ještě v pondělí 1.srpna máte poslední možnost koupit si permanentku v on-line předprodeji za skvělou cenu 330 Kč. Jinak jsou až do čtvrtku 4. srpna k dispozici místa kamenného předprodeje. Jejich seznam zde

Těšte se na kapelu Poutníci, Karel Zich Revival, Gympleři, Petra Černocká, Devítka, Žalman & spol., Hanka Horecká & Band, František Nedvěd & Tie break, Jonathan Maness & Cauldron Mountain (USA), Petr Spálený a Apollo Band a mnoho mnoho dalších.

Dva dny dvě scény nabité od začátku do konce – to je festival plný hvězd – do je STARÝ DOBRÝ WESTERN. Více na www.starydobrywestern.cz

VIDEOPOZVÁNKU našeho mediálního partnera – televize TV BESKYD - najdete tady

Za všechny členy organizačního týmu srdečně zdraví a na viděnou se těší,

Peťka

Petra Dvořáková

Country kapela Gympleři Vsetín

festival STARÝ DOBRÝ WESTERN

www.gympleri.cz

www.starydobrywestern.cz

a text oficiální tiskové zprávy je zde

Blíží se 13. ročník festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN a opět potěší

Již 13. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN se uskuteční první víkend v srpnu - ve dnech 5. a 6. srpna 2011 - na tradičním místě, na Bystřičce - přehradě (okres Vsetín). Pořadatelem je občanské sdružení country kapela Gympleři Vsetín

Dva festivalové dny a dvě hudební scény budou opět plné kvalitních amatérských, poloprofesionálních i profesionálních hudebních seskupení z České a Slovenské republiky, navíc se letos představí také host z USA.

Z programu již teď můžeme upozornit na páteční koncert legendy českého bluegrassu - brněnských Poutníků, již v pátek zazáří Petra Černocká a pátečního den uzavře country bál pod širým nebem ve společnosti kapel Gympleři a Neznámi (SR).

Úvod sobotního programu zajistí společné vystoupení kapel Žalman & spol. a Devítka, dále budou pokračovat v duchu country a bluegrassu na dvou scénách skupiny Podjezd, Taverna, El Paso, Eliška Ptáčková & Acoustic Sound a řada dalších, méně známých, zato překvapivě kvalitních uskupení.

Sobotní večer bude patřit písním Františka Nedvěda & jeho skupiny Tie break, naváže Hanka Horecká s kapelou, následovat bude vystoupení zahraničního hosta Jonathana Manesse (USA) s doprovodnou skupinou složenou z českých a slovenských hudebníků a hvězdný závěr bude znovu po několika letech patřit, dnes již příznivci festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN, Petru Spálenému a skupině Apollo Band.

V průběhu festivalu nebude chybět spousta doprovodného programu ve stylu country & western a mnoho překvapení.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010