Poslouchat country znamená žít country . . .

Slávek Janoušek dnes v Brně - 25.01. 2011 - 20.00 hodin

25.01.2011 09:50

Na poslední chvíli skončilo v mailové schránce, PR přináším v nezměněné podobě

Brněnská nekuřácká kavárna Café Práh se nachází v bývalé továrně Vaňkovka, a to v té její části, které se říká Slévárna, a která si i po přeměně na nákupní galerii zachovala své zvláštní kouzlo. Café Práh je tréninkovou kavárnou sružení Práh, v níž obsluhujícím personálem jsou lidé s duševním onemocněním. Kromě bohaté nabídky nápojového lístku v ní naleznete také obchůdek s předměty vyrobenými v chráněných dílnách. Navíc jde o kavárnu, která je součástí zdejšího kulturního centra a v níž se pravidelně konají nejrůznější kulturní akce – koncerty, čtení poezie, setkání literátů, promítání filmů, besedy z cest, divadelní představení atd. Pokud jde o hudební akce, dostávají v Café Práh často prostor začínající umělci stejně jako – nejen folkové – hvězdy. 

Jednou takovou hvězdou je i legendární písničkář Slávek Janoušek, na jehož koncert bych Vás tímto rád pozval, a který v Café Práh vystoupí v úterý 25. ledna 2011 od 20:00 hodin. Jelikož Slávka není nutné představovat, tak jen stručně uvedu, že je to vynikající osobitý písničkář, ale mimo jiné také pořadatel hudebních festivalů, jedna třetina projektu Psychiatrio a zakladatel internetové Textové dílny. V Café Práh vystoupí Slávek Janoušek v duu se svým někdejším hudebním partnerem, kytaristou Lubošem Vondrákem. Těšit se můžete na písničkový recitál sestavený ze slavných Janouškových hitů, ale i na písně novější či dosud nevydané. 

O Slávku Janouškovi najdete podrobnější informace na jeho webových stránkách na adrese www.slavekjanousek.cz, o kavárně Café Práh si můžete přečíst na www.cafeprah.cz

Přijďte zažít jedinečný večer ve společnosti skvělé muziky, těšíme se na Vás!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010