Poslouchat country znamená žít country . . .

Sekvoj slaví v příštím roce 30 let

18.11.2010 20:41

Folková skupina Sekvoj oslaví v roce 2011 třicet let existence. Hlavní narozeninový koncert proběhne až na podzim v Praze, ale po celý rok si bude Sekvoj toto výročí připomínat intenzivním hraním. 

A jejich výzvu přikládám a cituji  . . . 

Vážení hudební přátelé a kamarádi, muzikanti, provozovatelé klubů, pořadatelé festivalů a jiných setkání, publicisté a ostatní milí lidé! Jak jinak může muzikant či kapela oslavit své výročí, než pilným hraním! Proto jsme se rozhodli, že v roce 2011 budem hrát nejvíce, jak to půjde.  A aby to šlo, potřebujeme k tomu samozřejmě i vás. 

Rádi bychom si ve svém třicátém roce zahráli společně např. s vaší kapelou, ve vašem klubu, na vašem festivalu, ve studiu vašeho rádia nebo televize, a při všech podobných příležitostech. Potěšilo by nás, kdyby o našem výročí a naší kapele dámy a pánové publicisté psali a hovořili ve všech dostupných mediích, kdyby z rádií zněly naše starší písničky. Celý hudebně pilný rok 2011 chceme směřovat k listopadovému velkému výročnímu koncertu v naší domovské Praze. 

Rádi zahrajeme všude, kde čas dovolí. V této souvislosti považujeme za slušné uvést – zejména pro případné hostitele z míst od Prahy vzdálenějších – že Sekvoj (pět muzikantů a hora nástrojů, včetně kontrabasu) se přemisťuje dvěma vozy. Cena přepravy a vystoupení je ale každopádně věcí dohody ! Věříme v dobrou vůli z vaší strany, vy věřte v naši. Jen jedno přání máme: nikde nesoutěžit, hrát jako hosté.

Informace o Sekvoji můžete načerpat na našich stránkách. Na našem profilu na Bandzone je umístěno osm písní z našeho aktuálního alba Země na obzoru.

Všem, kteří nám pomohou důstojně oslavit naše velmi kulaté výročí, předem a upřímně děkujeme !

Vaši Sekvojáci: Karolína Skalníková, Olda Dolejš, Pavel Hurt, Mirek Burian, Emila Pinďa Makal a Karel Cimbura Vidimský, který je korespondenčním vykonavatelem oslav závěru naší první třicetiletky a kterého můžete kontaktovat na naší mailové stránce nebo na mobilu 728 036 646.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010