Poslouchat country znamená žít country . . .

Příbramský huntík - 10.09.2011

08.09.2011 10:46

 

O úmrtí Zdeňka Hejkrlíka a jeho postavě jsem Vás informoval v minulosti v několika příspěvcích. Zdeňek taktéž společně se svojí ženou stáli za tradiční hudební akcí Příbramský huntík. 10. září se bude konat již jeho 32. ročník, který organizuje sama Jana Hejkrlíková. O svých aktivitách a pozvánku zaslala svým kamarádům a přátelům do Prahy, odtud mám i následující text. Cituji, převzato z musicopen . . . 
 
Pozvánka na 32. půlročník Příbramského huntíku, který proběhne 10. září 2011 na K-farmě v Žežicích u Příbrami, nám přišla od Jany Hejkrlíkové, která do loňského roku festiválek organizovala spolu se svým manželem Zdeňkem. Už rok to dělá bez něj. Pozvánku doprovázel Janin jímavý dopis, který zde přinášíme v plném znění: 
 
„27. srpen 2011 bude pro nás, rodinu, a pro lidi, kteří Zdendu znali, smutné první výročí, kdy Zdenda odešel do muzikantského nebe!... Vše co dělal, mělo nějaký smysl a mnohdy i poslání. Tak to zřejmě bylo i s jeho přáním, aby Příbramský huntík i nadále pokračoval, i když na tom byl před rokem v tuto dobu velmi zle! Já jsem pochopila až nyní pravý smysl jeho přání. Přelom léta a podzimu pro naši rodinu nebude jednoduchý a navždy bude spojen se Zdendou. Krom shora uvedeného data jsou tu ještě dvě: 14. září – výročí svatby a 17. září – den kdy Zdeněk slavil narozeniny. Jak jsem Zdendu znala, určitě si přál, abychom měli spoustu práce s Huntíkem a neměli čas na stesk, a na Huntíku pak společně s kamarády na něho zavzpomínali přesně v jeho duchu, tedy s muzikou. Proto vám posílám plakátek jako pozvánku. Na tomto Huntíku Zdendova první kapela Nezmaři pokřtí CD Zdeněk & Jana. Budete-li mít čas, přijďte!“
 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010