Poslouchat country znamená žít country . . .

Podzimní čas

19.11.2012 17:13

Podzimní čas je opět tady a jako každý rok přináší s sebou spoustu koncertů a hraní po hospůdkách.

Tak jen několik tipů na akcičky v regionu. Pokud si plánujete již kalendář na prosinec, který bývá hudebně velmi štědrý, neb vánoce a čas Adventu jsou příležitostí, jak dostat i jinak netečné posluchače do sálů a klubů, znamenejte si.

Pokud žijete v olomouckém kraji a nebo to zde nemáte daleko, dostal jsem pozvánku na koncerty olomouckých „Přátel“ či skupiny „DC Vokál“, kteří zvou na předvánoční hraní.

12.12.2012 v 18,00 hodin zahrají v kostele v Hodolanech a 21.12.2012 na pohořanské „Boudě“, kde slibují pásmo koled, ale i písničky, které dělají radost a potěšení již řadu let.  

Pozvánku jsem dostal i od zlínské skupiny Bumerang, které dlouhá léta kolem poloviny prosince sezvala své příznivce i fanoušky do Zelenáčovi šopy ve Zlíně a vždy se jednalo o velmi vydařené akce provoněné již blížícími se svátky.

Letos Bumerang změnil místo a dovoluje si Vás pozvat  14.12.2012 v 18,00 hodin na vánoční zpívání do restaurace Zámecká vrátnica – Vizovice.

Pokračují i hraní u Formanů, pizeria Otrokovice. Toto hraní se z popudu Jopeho objevilo v létě a přetrvává až do těchto dnů. Proběhlo a představila se již řada kapel, hraje se cca co 3 týdny. V době mé hospitalizace a rekonvalescence se stačily uskutečně další tři akce v říjnu a listopadu. Nejdříve kapela Sešlost (18.10.), pak skupina Doktoři (2.11.) a nakonec opět Hot Jazz Šutrs (16.11.). Uvidíme, jestli do konce roku ještě vybude čas a něco se zrealizuje.

Pokračuje i Sandyho pořady Živě, ikdyž již ne tak pravidelně, jak jsme byli zvyklí, poslední Živě se odehrálo 14.11. s kapelou Folk Team a vězte, že šlo o 94. pokračování tohoto pořadu.

Prostě stále se hraje a fanoušek si své najde.

Snad mne zdraví dovolí zase navodit atmosféru pravidelnosti, takže se o řadě akcí dozvíte i nadále.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010