Poslouchat country znamená žít country . . .

Pavel Bobek v Brně

03.03.2012 16:46

Zvát Vás konkrétněji na všechny akce, které se kde konají není možné, neboť by pak web neobsahoval nic jiného a navíc tyto informace najdete v celé řadě nejrůznějších kalendářů, které zde taktéž přináším. Pokud zde na některou z akcí upozorňuji, pak především z důvodu její přece jen nějaké výjimečnosti.

K tomu koncert Pavla Bobka určitě patří. Pavel oslaví letos 75 let a to je již věk, kdy počet koncertů nemůže být příliš vysoký. Navíc asi víte, že Pavel prošel v uplynulých létech poměrně vážnými zdravotními komplikacemi, to že je schopen dále vystupovat a zpívat je tak trochu malý zázrak.

Musel v podstatě přerušit spolupráci s kapelou, takže na dnešních koncertech ho doprovází různí hudebníci. Nejčastěji je to ale Malina Band, což je vlastně z velké části Druhá Tráva bez Roberta Křesťana. Takže konkrétně uvidíte Luboše Malinu, Luboše Novotného, Emila Formánka, Kamila Slezáka a na baskytaru tentokrát Petra Vavříka (Buty, Vlasta Redl)

V programu zazní nejen skladby z posledního vydaného alba Pavla Bobka s názvem Víc nehledám, ale samozřejmě také všechny nejpopulárnější písně z jeho celoživotní kariéry.

Každopádně 07. Března 2012 ve středu vystoupí Pavel Bobek a Malina Band v KD Omega (Musilka), Musilova 2, Brno, začíná se 19.30

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010