Poslouchat country znamená žít country . . .

Oblastní kolo Porty zítra na Rovné

27.04.2012 13:42

Celkem 18 oblastní kol Porty proběhlo, aby poroty vybraly ty nejlepší z přihlášených a „postoupily“ je do kola národního. Poslední  z těchto kol proběhnou zítra a bude jasno o všech postupujících. Zdá se, že kdo si vybral zítřejší termín, bude mít navrch v téměř letním počasí, které se tak může stát umocňujícím faktorem v rozhodnutí mnohých návštěvníků oblastní kolo shlédnout.

Zítra proběhnou poslední dvě kola, jedním z nich je i chřibsko-karpatské, tedy kolo pro náš region. A důvodem navíc oblastní kolo navštívit jako účastník je nejen příslib krásného počasí, ale i místo konání – Ranč Rovná, který leží v krásné přírodě s velmi hezkými rozhledy a na trasách cyklostezek.

Můžete tak své hudební nadšení nabažit i nadšením z krásného prostředí. Ranč Rovná má s podobnými akcemi již řadu zkušeností, každoročne zde v zářijovém termínu probíhá již tradiční Hecfest, ale přes léto se koná i celá řada dalších akcí. Letos kromě Porty a Hecfestu to bude Blueshecfest. Majitelé Ranče jsou sami aktivními hudebníky mající svoji rančerskou kapelu, takže velmi dobře ví, co duše muzikanta i návštěvníka potřebují.

Pro hudebníky je zde dostatečné zázemí, stejně tak pro všechny návštěvníky. A kdo chce, může na Ranči i přespát a udělat si ze sobotního dne celý krásný víkend. Kolem je Hrad Buchlov, můžete vyrazit na Bunč, rozhlednu na Brdu, do archeoskanzenu v Modré nebo známé poutní místo na Velehradě, ale to všechno místní a regionální určitě dobře znají.

Pokud nahlédnete do seznamu přihlášených narazíte na dvacet vystupujících skupin a jednotlivců. Hostem festivalu je Pavlína Jíšová s dcerou. Je radostné vidět a vnímat, že se stále hlásí dostatek kapel, vždyť naše regionální kolo má co do počtu kapel a účinkujících stejně, jako předkola v mnohem větších městech či regionech.

Kdo nakonec postoupí a dosáhne na vrchol budeme znát již v neděli a vy přitom můžete být v přímém přenosu.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010