Poslouchat country znamená žít country . . .

Notování, třetí kolo již ve čtvrtek

31.10.2011 08:06

 

Třetí základní kolo Notování je přede dveřmi! Proběhne ve čtvrtek 3. listopadu 2011 od 19:30 hod. v klubu Kocour v Divadle GONG, Sokolovská 191 - Praha 9, který je soutěži výjimečným exilem pro toto kolo. Přesto, že na exilové scéně, nabízí vám Notování nejplnohodnotnější program, jaký dovede. Ostatně, posuďte sami:
 
V soutěži nastoupí dva nováčci Notování - skupina  Standa Čermák & Dreams z Prahy a duo Jiří Mucha & Jana Balejová z Plzně - a čtyři formace, které už mají s naší soutěží své zkušenosti. Bude to skupina Růže v trní rovněž z Plzně, novoborský písničkář Michal Vaněk a skupiny Veget z Prahy a Věneband z Litomyšle.
 
Milým hostem 3. základního kola bude ostravský bluesman Pepa Streichl. V Notování bude hostovat již podruhé. Poprvé jsme ho uvítali ve finále šestého ročníku v červnu 2009, na scéně někdejšího P-klubu Trojická, v době, kdy se naše soutěž ještě jmenovala Notování pod Vyšehradem. O jeho vystoupení se na FOLKtimu tenkrát psalo v článku Notování obrazem a slovem - finále VI. ročníku následující: „Host finále Pepa Streichl si pozval jako spoluvystupujícího kolegu z Jamajzu (a polovinu v tomto ročníku soutěžících Svitků) klarinetistu Jiřího Svítka. Shodou okolností se sešlo v Trojické několik diváků, kteří Pepu v poslední době viděli několikrát a jednoznačně se shodli, že jeho půlhodinový recitál s Jirkou Svítkem byl snad nejlepším vystoupením, které za poslední měsíce Pepa měl!“ Tolik citace. Od té doby se v Pepově životě dost změnilo, byť se to na první pohled nezdá. Přišla i chvíle, kdy se Pepa obával, že vinou podlomeného zdraví končí nejen jeho umělecká kariéra. Nakonec, šťastným spojením jeho lásky k životu, vůle žit a hrát a současné medicíny se podařil zázrak a odchod ze scény se smrskl na několikatýdenní, sotva postřehnutelnou pauzu. V současné době pilně koncertuje po celé republice, jezdí hrát do Polska a kdekoliv se rád potkává se svým pražským kamarádem, klarinetistou Jirkou Svítkem, kterého uvidíme po Pepově boku i 3. listopadu v klubu Kocour.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010