Poslouchat country znamená žít country . . .

Mohelnický dostavník, již jen vzpomínka?

23.08.2011 13:59

V těchto dnech jsme se roky těšili na závěr srpna a festival s ním tradičně spojený, Mohelnický Dostavník. V letošním roce měl proběhnout již 37. ročník a ti co pamatují ročníky první, jsou dnes již v důchodcovském věku.

Ale většina z těch, kteří na Dostavník jezdili především poslední dvě desetiletí, patří ještě k těm aktivním, ať muzikantům, tak návštěvníkům. I když za neuskutečněním festivalu se oficiálně poskytuje vysvětlením nemoci Pavla Aligátora Nenkovského, v kuolárech se ví a problémech kempu a jeho zadluženosti a likvidaci a vůbec nerentabilnosti festivalu.

Skryté problémy a příčiny vyplývají jako vedlejší produkty v řadě diskuzí o sponzorech, honorářích muzikantů a spol. a pravda bude určitě někde uprostřed.

Nevím jak Vám, ale mne MD bude chybět především pro svoji atmosféru a možnost setkávání se s lidmi, neb festival měli rádi snad všichni muzikanti a pokud je trochu mohli, na festivalu jste je potkali. Festival měl své tradice, které se na jiných přehlídkách již jen stěží daří obnovit. 

Proto byla zajímavá i anketa na stránkách Proglasu o tom, zda-li Vám festival bude chybět, či nikoliv. Ukazuje se, že většině respondentů, kteří se v anketě zúčastnili chybět nebude.

Všechny ankety jsou trochu zavádějící, neb záleží na tom kde a kým jsou prezentovány a kdo na stránky "chodí" a věnuje čas jejich vyplňováním - své by mohly "říkat" ankety např. o nejlepší knihu roku, kde vyhrávají tituly, které z potencionálních deseti milionů hlasů čtenářů v ČR dostanou celkem  11 hlasů, což jim zaručuje výhru v anketě - trochu smutné poznání, nic méně pravdivé.

Jak tedy dopadla anketa k MD, můžete nahlédnout zde

A ti z Vás, kterým MD bude chybět, vzpomeňte tento víkend, probíhal by již 37. ročník, ale zdá se, že ten 36. ročník byl ročníkem posledním . . .  No to se ví, ještě se sejdem, bohužel na MD již asi ztěží.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010