Poslouchat country znamená žít country . . .

Modletické zvonění 27.08. 2011

24.08.2011 09:44

Samotný web festivalu najdeš zde, upoutávka na tuto akci dorazila jako PR do mailu od pořadatelů a tak přináším v nezměněné podobě, cituji  . . . 

 

Druhého ročníku festivalu Modletické zvonění se letos účastní Aneta Langerová s akustickým vystoupením, Tomáš Klus, skupiny Neřež, Semtex a jiní.
 
Po úspěšném prvním ročníku Modletického zvonění se rozhodla parta kamarádů – organizátorů i pro druhé pokračování. Ale vzhledem k tomu, že vloni v dubnu byla zima, že by psa nevyhnal, se pořadatelé rozhodli pro jiný termín, kterým bude poslední víkendová sobota prázdnin, tedy 27. srpna.
 
A aby bylo na nádvoří opravdu veselo, tak přizvali interprety, kteří zábavu rozhodně nezkazí. Vzdyť v Modleticích vystoupí Aneta Langerová, která si na letošní léto připravila specialitku v podobě akustického koncertu, se kterým i se svou skupinou potěší nejedno ucho. Na písničkářské scéně se nám natrvalo usídlil Tomáš Klus, který letos dokázal, že je i zdatným moderátorem, poté co bravurně zvládl předávání hudebních cen Anděl. On už jednoho takového Anděla má doma z loňského udílení a ne jinak je tomu i v případě Anety Langerové, která pár zlatavých sošek také vlastní.
 
Skupina Neřež, která vloni u diváků v Modleticích bodovala, přichází s úplně novou deskou na které jsou i skladby z filmu Román pro muže a některé z nich snad také předvedou. Když už je řeč o novinkách, tak nelze nezmínit křest CD Ilon Leichtové Cross Country. Ilon zahraje moderní country a pokusí se tak navázat na známé zpěvačky tohoto odvětví u nás i ve světě. V této skupině zahraje Jirka Mašek, který už v Modleticích pomalou zapouští kořeny a který se jinak stará o zvukovou režii festivalu.
 
Písničkář Slávek Janoušek s podporou Luboše Vondráka určitě potěší a rozesmějí všechny věkové skupiny. Dále zahraje modletický rodák Roman Euchrid Hanuš, který se, po rozpadu jeho skupiny, dal na sólovou dráhu. Skupiny Zhasni a Šantré se derou na výsluní naší folkové scény a tak i jim patří prostor na Modletickém zvonění.
 
Ke konci uslyšíme trochu tvrdší muziky a trochu recese od známé plzeňské skupiny Semtex, aby je na závěr vystřídala modletická Kapela pod altánem, která hraje úspěšné hity českých i světových skupin.
 
Vstupenka pro dospělého stojí pouhých 200 korun. Pro dítě dokonce jen 100 Kč a důchodci nad 80 let a děti do 3 let mají vstup zdarma. Možné bude také zakoupit rodinnou vstupenku pro dva dospělé a dvě děti v hodnotě 500 korun.
 
Prvních 500 návštěvníků získá dárek, který věnoval náš významný partner Good Day Record. Každý získá u vstupu možnost vybrat si jedno CD, které bude jeho.
 
Od 11 do 15 hodin bude jezdit kyvadlová autobusová doprava z říčanského vlakového nádraží a od 21 do 23 hodin pojede autobus opačným směrem.
 
Předprodej vstupenek zajišťuje portál ticketpro.cz a pořadatelé velmi doporučují si je zakoupit předem z důvodu malé kapacity zámeckého nádvoří.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010