Poslouchat country znamená žít country . . .

Mirek Duda a T.O.Žlutý kvítek

25.01.2011 23:36

 Mirek je člověk činorodý, dnes mne v mailu skončila jeho pozvánka a tak s radostí předávám dále pár dobrých tipů a zajímavé akce . . .  nechme "mluvit" mail . . .  cituji

Ahoj,
 rád bych vás pozval na letošní hudební akce a těším se na setkání na některé z nich. Podrobné informace zašlu v dohledné době.
  Zajac, T.O. Žlutý kvítek

14. Trampský guláš  -  25.-27.2.2011 - Hájenka ve Staré Bělá u Ostravy - Těšit se můžete na staré známé tváře ať už na pódiu nebo v hledišti. Z kapel kromě známých Tempo di vlak, Marod, Racek a  Trempo di šlak také skvělí Kati ( Brno)- už jen ten název- a několik dalších. Program jako obvykle, v pátek sejšn a v so 14- 22h, pak sejšn. Zvláštností Guláše je, že kapely hrají akusticky bez mikrofónů, zatímco v zákulisí probíhají urputné debaty, jestli to příště neozvučit. Uvítáme vaše názory.

3. Bluebells - 
pátek 8.4. 2011 - restaurace Třebovický mlýn v Ostravě - Kromě Čendy a  BG Stylu, výborného zlínského Podjezdu
https://www.youtube.com/watch?v=XH8IG-iiLCs se můžete těšit na několik dalších kapel a výtečný specielní zábavný westernový program z dílny westernového klubu Black&Brown.

Jarní ozvěny - so a ne 9.-10.4.2011- restaurace Třebovický mlýn - po podzimní premiéře Podzimních ozvěn bylo rozhodnuto o pokračování přehlídky také na jaře. Specialitou bude nedělní vodácký sjezd řeky Opavy, která teče 150 m od místa konání. Těšit se můžete kromě jiného na konferenciéry Mloka a Belmonda , Tempo di vlak, Falešnou kartu a další. Program bude podobný jako na podzim, t.j. v sobotu od rána budou probíhat zajímavé cestovatelské přednášky, odpoledne pak bude blok krátkých fotovideošou z cest, v podvečer koncert a v noci sejšn. Ráno pak bude probíhat pokračování koncertu na řece.

Jako vzpomínku na Podzimní ozvěny se můžete kouknout
Tempo di vlak
https://www.youtube.com/watch?v=jmDKH904Zro
BG Styl a Mlok
https://www.youtube.com/watch?v=uLrVZN38hlk


Pokud by se někdo z vás chtěl podílet na pořádání přehlídky- ( ať už finančně nebo organizačně ), budu samozřejmě velmi rád, protože to umožní nejen existenci, ale také další rozvoj. Pokud by někdo mohl pomoci s tvorbou webových stránek těchto akcí- po 10 letech už pomalu nastal čas-bude to velká pomoc.
Děkuji dosavadnímu partneru akce -ostravské geologické kanceláři -GEOoffice (
www.geooffice.cz) za významnou a přátelskou výpomoc po Podzimních ozvěnách.
Pokud by někdo z vás chtěl zaslat příspěvek do fotovideošou nebo měl tip na kapely, náměty na vylepšení programu a připomínky kladné i záporné, budu moc rád za zaslání. Samozřejmě budu rád i za pomoc s další progagací a přeposlání pozvánky lidem, které by tyto akce mohly zajímat.


Tóny cest - 103. - čt 27.1.2011 - Tempo di vlak a Bruno Unit (
www.brunounit.cz)- výborná ostravská bluegrassová kapela (White, Shellin,Olaf,Seydža a Mates)
                
     104. - čt 17.2. 2011 - Tempo di vlak a ORION - brněnská trampská skupinou s Čitou a Žralokem z Ozvěny
                       Vždy od 19h v DK Akord, Ostrava, nám. SNP 1

 

CYKLOCESTOVÁNÍ
Již několik let pořádá poněkud extrémní cyklocestovatel Martin Stiller s přáteli festival Cyklocestování ve Frýdku -Místku - letos 19.-20.2.2011. Protože jsem se několikrát účastnil, letos bude opět zajímavý program a Martinovu diashow jste mohli vidět na Podzimních Ozvěnách, rád bych vás pozval.
https://www.cyklocestovani.cz/

TRAMPSKÉ MUZEUM

Minulý rok jsem se mohl zúčastnit zakládajícího setkání Trampského muzea. Rád bych vás informoval o aktivitách tohoto sdružení alespoň krátkým odkazem do hlubin internetu. Na druhém odkazu pak můžete vidět záznam se setkání dárců Muzea v letohrádku Kinských  v prosinci 2010. Je obtížné představit si, kolik skutečně mravenčí aktivity, peněz a nadšení je třeba k uskutečnění této myšlenky. Každopádně Zuzana, Paddy a Prcek  z Tišnova vědí co, jak a proč dělají. Před tím nezbývá než uznale smeknout.

https://www.trampskemuzeum.cz/

https://letohradek.webnode.cz/uskutecnene-akce/potlach-u-kinskych/

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010