Poslouchat country znamená žít country . . .

Miloš Keller dnes jezdí tramvají č. 50

17.02.2012 15:14

Trochu zvláštní titulek, ale je tomu tak. Miloš Keller, známý to hudební publicista, který se na žánrovou muziku dívá očima nestraného a který rozhodně nepatří k těm, kteří plácá muzikanty po zádech se slovy: „bylo to super“, když si to nemyslí, slaví dneska 50 let svého bohatého hudebního života.

Projektů a hudebních vystoupení, kterým dává Miloš 10 bodů z deseti, byste našli jen málo. Miloš svými recenzemi hudebních projektů či CD hnul žlučí nejednomu kritizovanému, ale i nejednomu fanouškovi té či oné skupiny.

Mnohé diskuze na Folktime mne připadají ve stylu – Miloš proti všem, zdaleka ne ve všem s ním souhlasím, ale uznávám jeho argumenty a vážím si toho, že své si nenechá vztít i kdyby na něj dštily síru nejmocnější síly pekelné.

Miloš razí zásadu, co bych mazal med kolem huby, lehce našlapoval a diplomaticky rozebíral, napíši a řeknu to tak, jak to cítím, dneska se s nikým život nesere, tak jaképak copak. Vyjevení syrové pravdy mnohdy nasměruje adepty mnohem rychleji na správnou kolej, ať již vede kamkoli.

Je to jeho styl a proto se dá očekávat, že bude mít své pro i proti a především ti proti to dávají znát. V jejich okruhu si Miloš vysloužil přezdívku „killer všech méně schopných“.

Je pravdou, že více diplomacie a taktu by se mnohým vyjádřením Miloše dalo snést, ale to by zase již nebyl Miloš Keller.

Tak všechno nejlepší. 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010