Poslouchat country znamená žít country . . .

Marien a Spiritual Kvintet v Pardubicích na zámku

11.08.2011 18:27

O akci jsem Vás již informoval v souvislosti s akcí Pardubický příhrádek (pro osvěžení zde), nyní tedy přímo z PR pozvánky, kterou jsme dostali do mailu, cituji  . . . 

Koncertní večer se koná v rámci projektu FOLK ŽIJE! Jedná se o širokou kampaň, sdružující kapely, akce, festivaly a příznivce za účelem popularizace tohoto žánru, přičemž si klade za cíl upozornit na mladou folkovou scénu. Projekt zahájil již v prosinci minulého roku kampaní v Pardubicích a do projektu se postupně aktivně zapojují hudební skupiny po celé republice, stejně tak žánrové koncerty a festivaly. S nápadem přišla pardubická skupina Marien kolem písničkáře a hudebního publicisty  Víti Troníčka. Po boku Marien a Pavučiny z Pardubic stanuli další mladí, jako jsou například Žamboši ze Vsetína, Passage Prahy, nebo Stráníci z Litvínova. Z „ostřílených pardálů“ jako první stanul Pavel Žalman Lohonka a mezi dalšími jsou například Nezmaři, Slávek Janoušek nebo Spirituál Kvintet, a celá řada dalších co se nestydí za to že jsou folkaři.

Kulturní program na zámeckém nádvoří  má zajistit určitou kulminaci celého projektu a má přímou návaznost na promenádní koncerty s názvem Folk na Příhrádku (31.7. a 28.8). Jde o realizaci společného koncertu  hvězdy české folkové scény Spirituál kvintet a skupiny Marien. Bude se konat v neděli 14.8. od 19:00 v úžasném prostředí na nádvoří Zámku Pardubice. Spojení folkové hudby a romantických prostor historických objektů, zajímavé nasvícení a kvalitní zvuk jistě dokáže vytvořit neopakovatelnou atmosféru a jedinečný zážitek. Kapacita míst v hledišti je ovšem omezena proto rozhodně doporučujeme využít možnosti zakoupit si vstupenku v ceně 180,-Kč v předprodeji Informačního centra na nám. Republiky v Pardubicích, nebo v pokladně na zámku.

 

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010