Poslouchat country znamená žít country . . .

Malý náhled na září a neb jsou ještě festivaly ?

09.09.2010 21:37

Zpívání nad Nežárkou je festiválek, který připravuje skupina X-Tet. Letos 11. září od 15 hodin na něm zahrají Sekvoj, Domino, Stráníci, Mošny a další. Koná se na Základní umělecké škole v Jindřichově Hradci, Janderově ulici.

Skupiny Roháči a Tempo di vlak si můžete přijít poslechnout na hrad Loket v sobotu 11. září.

Svojšický podzim se chytá na sobotu 11.9. a zahraje na něm řada skupin, mimo jiné i Paběrky, Chrpa, Trampská sešlost, Hluboké nedorozumění,…

V neděli 12. září od 16 hodin v pražské ulici U Obecního dvora v rámci Hraní ve Stínadlech vystoupí Paběrky.

Pravidelný pořad skupiny Rybníkáři v klubu Nanečisto KD Líšov u Českých Budějovic se odehraje za asistence hosta – skupiny Alternativa ve středu 15.9. od 19,30 hod.

T.O. Black Hills pořádá Přehlídku písní severočeských osad v T.J. Sokol Hostomice nad Bílinou 18.9. Hostem budou Paběrky.

Ve čtvrtek 23.9. se v Brně v klubu na Leitnerce od 19,30 hod. koná další ze série Večerů písní táborových ohňů. Domácí Ozvěna připravuje tajného hosta.

Zpívání na schodech gymnázia v Jindřichově Hradci proběhne v pátek 24. září od 19,30 hod. Domácí Jen tak tak si pozvali ostravské Tempo di vlak.

Už třicátá Jizerská nota je připravena na termín 24.-25. září. V pátek country bál v sále hospody U Cimpla ve Ferdinandově, v sobotu ráno na náměstí v Hejnicích soutěž mladých nadějí žánru Dětská nota, od 11 hodin Potlach v kině, hrát na něm i vyprávět nejen o trampování v Jizerkách bude Kapitán Kid a jeho osadní kamarádi. Od 14 hodin v autokempu si soutěž o dřevěnou Notu letos rozdají Bezefšeho, Bob a Bobci, Lístek, Marien, Sekvoj a Stráníci. Jako hosté vystoupí Kapitán Kid, Miki Ryvola a bratislavské Pekaringo. Více na adrese: www.jizerskanota.cz.

V sobotu 25.9. můžete na hradě Landštejně v České Kanadě slyšet od 15 hodin Tempo di vlak.


Víkend 28.-29. září bude na Horním hradu opět patřit festivalu Folková Ohře. V sobotu vystoupí Jauvajs, Marianovi, Skarabeus, Mošny, Ginevra, Pacifik,, Epy de Mye, Appaloosa a další. V neděli pak Hop Trop, Alison, Poutníci, Roháči, Slávek Janoušek a další.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010