Poslouchat country znamená žít country . . .

Folková skupina KOPYTO slaví 20let existence a křtí CD

11.09.2011 13:07

 

Jedna z regionálních legend, která sice nikdy výrazněji nepronikla za hranice regionu, ale která působí již 20 sezonu. Nadšení a oddanost své muzice si skupina okořenila novým CD natočeným v letošním roce, které je tak nedílnou součástí oslav dvacetin. A kde a kdy? Vše podstatné přímo z oficiální stránky, cituji . . . 
 
6.10.2011 od 19h v  klubu ARTzažije opavská kulturní scéna další slavnostní moment. Folková skupina Kopyto oslaví 20 let své existence. V rámci svého výročí kapela připravuje koncert, na němž se nejen objeví bývalí členové formace, ale také dojde ke křtu nového alba, které skupina natočila na jaře tohoto roku. Hlavním kmotrem nahrávky bude – jak se na rodilou opavskou skupinu patří – osoba nejpovolanější, prof. Zdeněk Jirásek, primátor statutárního města Opava. 
 
V průběhu své existence skupina prošla drobnými změnami, posledních několik vystupuje ve stálém složení: Lenka Weiglhoferová (zpěv), Šárka Černohorská (housle, zpěv), Pavel Machold (kytara, zpěv) a Tomáš Andrýsek (basová kytara). Kapela spadá do žánrové oblasti folku a prezentuje se vlastními písněmi. Je nositelem mnoha ocenění – namátkou vítěz festivalů Muzikantské žně Frýdek-Místek či Orlovská struna, cena starosty města Mohelnice (Mohelnický dostavník), cena za nejlepší zpěv (Porta) a další.
 
https://www.kopytoopava.net/

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010