Poslouchat country znamená žít country . . .

DVORANA COUNTRY RADIA v září zajímavá akce

01.09.2011 13:18

 

Posloucháte Country Rádio? Na Moravě to lze jen přes internet, to ale dneska není problém, proto Vám předkládám tip na zajímavý pořad, vše ostatní v pozvánce samotného rádia

Country Radio otevírá bránu své Dvorany, do které uvádí více než 150 nejvýznamnějších umělců z oblasti country, folku a trampské písně.

Od 5. do 30.září na Country Radiu, vždy od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin, bude patřit portrétům význačných hudebních osobností.

Do studia zavítají známí hosté z řad umělců přijímaných do Dvorany Country Radia. Mezi nimi nebudou chybět např. Wabi daněk, Pavel Bobek, Tomáš Linka, Radek Tomášek, Věra Martinová, Honza Vyčítal, Jaroslav Uhlíř, Petra Černocká či Vojta Kiďák Tomáško. Na webových stránkách Country Radia najdete průběžně doplňovaný seznam hostů včetně časů. V září je určitě na co se těšit !

a s Country Rádiem je spojena ještě jedna informace těchto dnů, upozornění Miloše Kellera na novou folkovou hitparádu, text viz FolkTime zde, cituji

Do jednadvacátého roku své existence vstupuje Countryradio s další hitparádou – kromě již téměř 20 let existující Bonanzy (předtím jednička pro tento večer, neděle 17:00) bude v rámci pořadu Folkmenu, který je jedním ze žánrových pořadů Countryrádia (neděle 19:00) uvedena poprvé v neděli 4. září hitparáda výhradně folkových písní „Folkové stupně“. Hitparáda bude mít měsíční periodicitu, vždy první neděli v měsíci se představí 6 soutěžních písní (od druhého kola bude na 6. místě vítěz předchozího kola), v dalších týdnech bude šestice stručně v pořadu připomínána a poslední (resp. čtvrtý) týden v měsíci se posluchači dozví, jak hlasovali. Hlasovat se bude moci po celý měsíc na webových stránkách Countryradia, kde budou průběžně zobrazovány výsledky. S vítěznými písněmi i s jejich interprety se bude dál v pořadu pracovat (představení alba, ze kterého píseň je, profil interpreta, rozhovor a pod.). příznivci folkové muziky tak získávají možnost hlasováním vyjádřit svůj názor na folkovou produkci ve specializovaném pořadu (neděle 19:00, repríza čtvrtek 1:00). Příznivci hitparád pak získají na Countryrádiu spolu s dosavadní Bonanzou, která také trochu změní svou podobu, a s reprízou pořadu Countrytime (neděle 23:00, premiéra středa 19:00 – americké hitparády) ucelený  „nedělní hitparádový večer“.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010