Poslouchat country znamená žít country . . .

Druhá Tráva opět s vzácným hostem Peterem Rowanem - 19.09. v UH či 23.09. v Napajedlech

22.09.2011 18:07

Níže uvedený příspěvek jsem umístil na stránky 17. srpna 2011 a nyní, jelikož se přiblížila avizovaná doba, jej znovu aktualizuji. Mezitím se na tuto vyjímečnou akci objevily pozvánky i jinde, včetně sofistikovaného webu na BG hudbu bgcz.net, který Vám vedle samotné pozvánky z webu zajišťující agentury Davida Němečka přináší i rozsáhlou vizitku Petera Rowana, odkazy na tyto materiály najdeš - program celého turné zde a "vizitku Petera tady. Pozvánku na jednu z akcí z celého programu pak zde.

Původní příspěvek zveřejněný na tomto webu z 17.08.2011 je dále  . . . .

Ještě jsme pořádně nevstřebali prvního hosta DT na letních festivalech, Charlieho McCoye a již nám Druhá Tráva v čele s Robertem Křesťanem připravuje na druhou polovinu září další lahůdku. Svá vystoupení obohatí o dalšího významného hosta z USA, kytaristu, mandolinistu a zpěváka Petera Rowana.

Jedno z nepočetných hraní bude i v našem regionu, 19. září v Uherském Hradišti v kině Hvězda, od 20,00 hodin zde DT pokřtí společné CD a vystoupí právě zmiňovaný Peter Rowan.

DT můžete pak za pár dnů - 23. září 2011 vidět i v Napajedlech, ale již bez Petera.

Peter Rowan (nar.1942) je legendární americký písničkář a countryový, folkový a rockový hudebník. Výborný kytarista a také mandolinista, v mládí spoluhráč Joan Baez, Billa Monroea, autor mnoha projektů - album Old And In The Way (s Davidem Grismanem, Richardem Greenem, Vassarem Clementsem a Jerry Garcíou) se stalo nejprodávanější bluegrassovou nahrávkou všech dob. Byl několikrát nominován na americké Grammy.

Na YouTube najdete nespočet klipů s Peterem Rowanem, ať již z jeho počátků, kdy byl ještě mlád, či ze současnosti. Najdete zde i řadu klipů právě s Druhou Trávou, se kterou Peter spolupracuje již od roku roku 1994.

Absolvovali spolu řadu vystoupení v USA a Evropě a v roce 1999 vyšla v Čechách  jejich společná deska Druhá tráva & Peter Rowan - New Freedom Bell, na kterou navázalo úspěšné turné po České i Slovenské republice.

Jak hraje, zpívá a vypadá Peter Rowan, mrkni např. zde a nebo se podívej na známou verzi Bílým koním, kterou určitě poznáte z repertoáru kapely Rolling Stones či možná od Míši Leichta a jeho COPu, nahrávku najdeš zde

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010