Poslouchat country znamená žít country . . .

Bruno Unit a jejich Bluegrass Džem 2011 27.08.2011

24.08.2011 11:59

Ostravskou BG kapelu Bruno Unit příznivci bluegrassu znají dobře, slušná kvalita nadregionální úrovně, kapela "dodala" ze svých řad výrazné mládí v podobě Jakuba Bílého, syna kontrabasisty a kapelníka Bruno Unitu Vladimíra White Bílého do řad stálice žánru - Poutníků, což svědčí o tom, že měl Jakub dobré učitele, kteří svému "řemeslu" rozumějí. A to se o Jakuba prý zajímal i Robert Křesťan a Druhá tráva.

Jak uvádí sám Vladimír Bílý, jen aktivně hrát a vychovávat další BG stálici pro Česko mu nestačilo, a tak si vymysleli s kolegy BG festiválek, jehož devátý ročník se pomalu blíží. Festival nemá obecně moc velkou publicitu, ale ti z Vás, kteří sledujete dění pozorně a pravidelně víte, že BG komunita se umí "svolat" aniž by musely "viset bigboardy" na každém rohu (mimo jiné pozvánku na Starý dobrý western na těchto reklamních plochách uvidíte letost poprvé - zajímavé není ani to, že vůbec jsou, neboť jich není zas tak moc, ale jejich grafická podoba - jsou opravdu krásné - jaká změna proti stále se opakujícím motivům silných zadavatelů reklamy, kteří jsou jedni a titíž).

Ale zpět k Bruno Unitu a jejich Bluegrrasovému Džemu - tak se jejich festiválek jmenuje, s pořadovým číslem 9. Konat se bude v Komorní Lhotce 27. srpna 2011 a zahrají si na něm především kapely bluegrassové.

Ale co bych opisoval již jednou napsané, na program a představení protagonistů se můžete podívat přímo na stránky festivalu a to tady

Jak jsem zjistil dodatečně sousledně umístil svou pozvánku Vláďa i na bgcz, tak na ni můžete juknout tady

BG-DZEM-2011.pdf (29,8 kB)

 

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010