Poslouchat country znamená žít country . . .

Arny show

04.12.2012 13:22

Není to náhoda, před pár dny jsem Vám připoměl Arnošta Frauenberga, na jeho Arny show jsem upozornil jen okrajově. Nic méně Arnošt – původně jen písničkář, člen sdružení Krychle, prorazil i do televize, kde se uchytil v pořadu Na stojáka.

Všechny tyto své předchozí aktivity Arnošt přetavil ve svou první Arny show. Ta měla premiéru (a doufejme, že ne i derniéru zároveň) 28. listopadu v pražském KD Mlejn. Kromě samotného hostitele tam vystoupila brněnská skupina Pool, která hraje inteligentní pop (Arnošt jim píše texty), příbramský herec, rapper a bavič Vojta Záveský – Vojtaano, komici Jana a Lumír Tučkovi a jako host talkshow, nyní jeden z trenérů pražské Sparty, bývalý reprezentační brankář a držitel několika mistrovských titulů z Belgie, Daniel Zítka.

V průběhu večera se na podiu střídaly různé kombinace všech výše uvedených a večer to byl velmi pestrý. Ne každému mohlo sednout vše, ale na druhou stranu si tam každý, z asi padesáti platících diváků, něco svého našel.

Určitě zajímavý projekt  v době, kdy na koncerty a hudební vystoupení chodí čím dále méně lidí, vždyť na Prahu a klub Mlejn je 50 platících lidí proklatě málo.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010