Poslouchat country znamená žít country . . .

16. Kolínský Saloon - Wyrton a 4Band - 30. 9. 2011

20.09.2011 11:27

 

Prázdniny jsou fuč a je tu opět další, v pořadí již šestnáctý Kolínský Saloon. V pátek 30. září 2011 od 20.00 hodin se v nových prostorách Restaurantu Harmonie (Kmochova 569, Kolín) rozezvučí tóny skupiny Wyrton, která vás tímto srdečně zve a slibuje, že po právě prožitých oslavách 20 let činnosti a 15 let bluegrassu bude již absolutně vystřízlivělá a plná elánu do dalších 100 let hraní...
 
Pro jistotu, kdyby tomu tak nebylo, Wyrton natočil nové CD s názvem Tvoje sny, které již na oslavách v Ronově nad Doubravou úspěšně pokřtil Petr Kůs ve spolupráci s Pavlem „Brandym“ Brandejsem. CD bude na Saloonu slavnostně uvedeno do prodeje a vy máte možnost být při tom! Aby nebylo bluegrassu málo, přijede i host od Mladé Boleslavi, a to kapela 4Band v čele s Benitem. Máte se na co těšit! 
 
 Saloony v Kolíně ale nebývají jen o pódiové produkci, ale i o následných jam sessionech, které jsou otevřené absolutně všem. Nebojte se tedy vzít i nástroj, abychom si mohli společně pořádně zamarmeládovat. 
 
 Další Kolínský Saloon se bude konat v pátek 21. 10. 2011. Kapela The Bee Line si pozve výjimečného, zatím neznámého, hosta. Jeho jméno vám oznámí thebeelajňák Andy dodatečně v komentáři pod tímto článkem, až to uzná za vhodné...
 
 Podrobnější informace najdete průběžně na stránkách https://www.kolinskyostrov.com a na Facebooku. Jste srdečně zváni, těšíme se na Vás! 
 
 Za pořadatele
 Honza Roth, Kolín

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010