Poslouchat country znamená žít country . . .

Zimní prázdniny v Telči

25.11.2011 17:13

Letošní ročník Prázdnin v Telči byl poznamenín, tak jak celá řada dalších akcí, především počasím. Nebylo zdaleka tak slunečno, jako v jiných letech, ale všechna plánovaná i neplánovaná koncertní vystoupení, divadelní představení i pouliční hraní se povedla na výbornou.

Jak bylo v Telči, na to se můžete podívat přímo na stránkách webu Prázdniny v Telči, je zde mnoho fotek a video materiálu z nejrůznějších koncertů a zákulisí celé akce. Najdete mezi nimi i záznamy koncertů zahraničních hvězd jako je Glen Hansard, The Klezmatics, anebo Tim Eriksen.

V telči a nejbližším okolí se ale nekoncertuje jen v létě. Koncertní sezona probíhá stále a na stránkách webu se můžete seznámit s nabídkou koncertů, které se konají v Jihlavě. Samotná Telč pak nabízí již dlouhodobě na poslední dny v roce tradiční hraní –  a interpreti budou víceméně velmi zajímaví – Nezměři, Žalman, Epy de Mye či Jarret. No je z čeho vybírat a pokud budete v okolí Telče v tuto dobu, zařaďte si návštěvu některého z koncertů do svého programu, stojí to zato. Vše podstatné najdeš již na výše uvedeném odkazu na mateřské webové stránky.


Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010