Poslouchat country znamená žít country . . .

Zelenáčova šopa vyráží na prázdniny

21.06.2010 19:32

Skončilo v redakční poště, poděkování Čurdy všem, kteří jste svou aktivní účastí a penězi v podobě vstupného pomohli tento klub udržet v činnosti.

Sopa na základě letitých zkušeností na léto mnoho kultury nenabízí. Těch fandů muziky zas není tolik a většina z nich se rozjíždí na své dovolené či využívá letního období k vlastním aktivitám, že se ale stále něco děje dokládá tento web svými tipy na víkend Vám budeme doporučovat to nejlepší, co lze v rámci hudebních akcí z našeho žánru vidět a slyšet.

A již teď se můžeme těšit na září. Program na Šopě je až do konce roku v podstatě již stanoven, tak zde jen malá ochutnávka včetně textu a poděkování Martina Čurdy Juříka, neunavného provozovatele Šopy a kapelníka skupiny Podjezd.

Vážení návštěvníci, včerejším večerním koncertem jsem ukončili první polovinu naší hudební sezóny v ZELENÁČOVĚ ŠOPĚ.

Moc vám děkuje za vaši návštěvu a podporu. Bez vašeho zájmu o hudbu téměř všech směrů a žánrů, bychom určitě nepřežili (hlavně ekonomicky) těch více než 60 koncertů, besed, divadel, projekcí, klevetivek. Připravili jsme pro vás téměř každý třetí den nějakou akcičku.

Tak vám přejeme hezké léto a na podzim se na vás těšíme.

Začínáme již  9.9. a program do konce roku je již téměř zaplněn, co vás čeká? Zdeněk Bína * Kamelot * Robert Křesťan a Druhá tráva *Apoache * Bluff Note * Petra Bornerová Band * Jazz Mistake * Devítka * Symbioza a Mirek Kovařík * Iva Marešová a 999 * EF * Seven Sheep * Petr Bende band * Kuzmic Orchestra * Slávek Janoušek * COP * Fufal * Jakub Noha band * Renza Bo * Petr Rimský  * Blues Station * Navostro * AG Flek * Orange * Cestující hudba * Topsy * Jazz Heads * Gwyn Ashton * divadlo Pásovec a spol. * divadlo DNO * klevetivé středy a spoustu dalších cestovatelský besed a projekcí.

A pokud by vám bylo přeci jen smutno mrkněte na web máme tam přes 50 odkazů na YOU TUBE počínaje americkou špičkou VIKTOR KRAUSS BAND přes domácí  ORANGE , nadějná mladá zpěvačka Kristýna Daňhelová , bluegrassový COP , domácí PODJEZD, jazzový ENDY MOON, taneční TOKYO, legendární HAZARD, mladý a hravý BLUE STONES , stále tvořící SVAŤA KOTAS BAND , mladí divočáci SILENT RAIN, IVAN HLAS, početný multiinstrumentální ŠIMON BAND , šťavnatý GRAPEFRUIT , domácí, ale přesto CESTUJÍCÍ HUDBA , divoká LUCIE REDLOVÁ & GARDE , na žízeň nejlepší NÁPOJ ZDARMA, tradičně zlínský bluessový BLUES STATION , nestárnoucí i když O 18 MĚSÍCŮ POZDĚJI, mladičký AGNES COMPADRES , a do historie se vracející KATARÍNA MIKULOVÁ & SDFAKTOR OLD STARS BAND , slovenské GRASSCOUNTRY , na zlínsku nová, ale zkušenými borci obsazená kapela TOPSY a spoustu dalších

 za  klub se na vás po prázdninách těší Martin Čurda Juřík

 

ZELENÁČOVA ŠOPA

hudební a divadelní klub

nekuřácká restaurace

www.sopa.cz  sopa@sopa.cz

program akcí  www.artzlin.cz

ubytování v soukromí www.bytz.webnode.cz

infotel. 603 240 882

 

čurdastránka    https://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/profile.php?id=100000742623207

https://www.facebook.com/pages/Zlin-Czech-Republic/Zelenacova-sopa-Zlin/258295561540?ref=ts

www.podjezd.cz   PODJEZD - acoustic music | Zlín, CZ

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010