Poslouchat country znamená žít country . . .

Žalman a spol. mění zpěvačku - Jindřiška odchází

10.01.2012 20:46

Od října 1997 až do konce roku 2011 se sestava Žalman a spol. držela bez personálních změn. Celkem 14 let jsme sestavu vídali a slýchali v podobě Pavel Žalman Lohonka, Petr Novotný, Honza Brož a Jindřiška Brožová. Byla to spousta koncertů, jedna svatba v přímém přenosu a vždy pochvalný Pavlův komentář na to, jak jim to hraje, ano s těmito lidmi je mi fajn a proto to klape.

Již ale o hodně dříve byl čtveřici vyčítán velký vliv Honzy Brože, který jako autor textů i melodíí si své invence řešil v Devítce, sestava pak byla nazývána druhou Devítkou a vliv zde byl patrný. Přesto to vydrželo až do předloňského roku, kdy Žalman vytvořil svůj druhý projekt, Žalman a přátelé a pustupně jste si mohli všimnout, že bývalý spol. je vytlačován právě sestavou Žalman a přátelé. Nakonec poslední CD Budějky natočil Žalman s přáteli.

Nevyhnutelné muselo přijít, ale zatím je v tom tak celkom nejasno. Nebo naopak je v tom jasno, Jindřiška ze spolu odchází. A její prohlášení  a důvod odchodu přináším dále.

Ale jak to bude dál se spolem, zůstane-li a když ano, tak kdo a jak se bude hrát. Vazba Honza + Jindřiška je jasná a nebo ne?

Uvidíme, pokud si myslíte, že se na domovských Žalmanových stránkách něco dočtete, tak jste na omylu. Ticho krouží nad kotlinou!

Ale ono se vše vyvrbí. Jasné je snad jen to, že Spol. má koncerty nasmlouvány dále, takže jen výměna zpěvaček? Ví se jen to, že Jindřišku by měla nahradit dřívější zpěvačka Spolu a kapely Sem Tam Michaela Krmíčková

Stanovisko k ukončení „agažmá“ zaujala Jindřiška po chlapsku a její prohlášení zní:

„Přátelé! V poště se mi hromadí otázky. Proč? Proč? Proč? Takže to vezmu takto najednou, ať už to mám za sebou. Odborným jazykem by zpráva vypadala asi takto: Ředitel propustil zaměstnance z důvodu neuspokojivých pracovních výsledků a nedostatku loajality.

Nedostatkem loajality myslím práci pro jinou firmu, tedy Devítku. Jak mi Žalman naznačil, měl z toho velmi špatný pocit, který dobře vystihuje jeho věta na koncertu v Kališti: Vy jste tady samá Devítka a já jsem tady sám. Myslím, že oba tyto důvody jsou relevantní a naprosto pochopitelné. Zdravím hlavně fanklubáky a těm, se kterými se už neuvidím přeji, ať se jim moc daří...:-)“.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010