Poslouchat country znamená žít country . . .

Wabi jede i bez Miloše

20.04.2012 10:34

Wabi Daněk a Miloš Dvořáček, poslední roky nerozlučná dvojka, která brázdí festivaly, koncertní sály či kluby a hraje a rozdává radost všem milovníkům Wabiho písní, ale i písní Miroslava „Skunka“ Jaroše.

Jak známo, Miloš se poslední dobou shlédl v pedagogické činnosti a jeho čas je již rozmnělňován na vícero stran a tak Wabi je nucen hrát sám a nebo si přizve další muzikanty.

Určitý náznak další cesty ukázalo vystoupení s Vítem Šujanem, který Wabiho doprovázel v několika písních na kontrabas v brněnském koncertě.

Reportáž z koncertu přinesla Lilka Pavlak, ale z jejího popisu se dočteme, že Wabi se dneska drží zavedeného schematu. Pár starých hitů, něco málo nových či těch méně známých, do toho pár příhod ze života, několik glos na životní situace spoutané do lehkých říkanek, ale především Wabiho charismatický hlas a zpívání Skunkových písní, které ve Wabiho provedení nabývají nový rozměr.

Wabi zůstává svůj a ikdyž jeho tvůrčí činnost již několik let dost stagnuje, je zde pořád co objevovat v jeho písních, ale Wabi, to je vždy záruka pohodového večera při krásných a romantických písničkách.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010