Poslouchat country znamená žít country . . .

Vyražte na Fortunu – na první koncert stačí sednou ke svému počítači právě dnes – 15.08.2013

15.08.2013 13:04

Nedávno jsem zde uveřejnil úvahu nad tím, že se blíží doby, kdy za svými interprety nebudete muset cestovat dlouhé kilometry, platit vstupné a další peníze za konzumaci, ale vše se přes internetové spojení dostane přímo až k Vám do vašich domovů tzv. in live.

Výhody a nevýhody tohoto aktu umíte určitě stanovit sami, tou velkou výhodou je, že si můžete prostřednictvím takového přenosu či puštěním přenosu z archivu obohatit své posluchačské buňky o koncerty, které byste jinak stejně nestihli a nebo nemohli shlédnout.

První nesmělé krůčky v žánru naznačily již před věma roky snahy Karla Vidimského „Cimbury“ v pořadu Notování – jednotlivá kola jsou dávno na nettu pro příznivce pravidelně vysílána. K tomu se pojí i přenosy např. pořady Sandyho Noska – Živě, které jsou na ČR Olomouc vysílány již včetně obrazu a v neposlední řadě např. před pár dny skončené Prázdniny v Telči, kde Vám štáb organizátorů dovede zpětně přiblížit mnohé z realizovaných koncertů, stačí se jen zalogovat na stránky a poslouchat např. Druhou Trávu a Roberta Křesťana s jeho hosty.

Zadáte-li ale zde na stránkách do vyhledávače – pořady na internetu, uvidíte sami, kolik příspěvků a různých adres na Vás „vyskočí“.

Prostě doba se mění a s ní i její možnosti.

A proto i dneska, přestože nebudete v dění druhého ročníku festivalu Perštějnská Fortuna, který dneškem začíná, můžete shlédnout a zároveň i poslechnout úvodní koncert na nádvoří zámku v Pardubicích od 19,00 hodin právě In live.

A vystupující nejsou žádná „ořezávátka“ – posuďte sami pražská trampská sestava Lístek, která poslední dobou moc nevystupuje (protože Sylva se vdala a má mateřské povinnosti), Mikiho Ryvolu a Přátele asi netřeba představovat  a Žalman a spol. – kdo neví, ten zde na web asi zabloudil čirou náhodou.

Tak hezky pivečko, kávičku a v 19,00 hodin před své monitory, aktivní link je zde. A pokud se zalogujete trochu dřív, „prolistujte si“ nový web Tonyho a jeho Trampského magazínu. stojí to za to!

Přátelé, hezký poslech a pokoukání  . . . 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010