Poslouchat country znamená žít country . . .

Telegraficky řada užitečných informací

30.09.2010 19:22

V září odešel Jarda Řehoř, autor řady krásných písniček nejen skupin Cestáři, Sekvoj a Bluesberry. Až si u ohně zazpíváte písničku “Kapkami si déšť do plachet vozů zpívá…” vzpomeňte i na jejího autora.

Už v pátek 1. října vyrazí další Písničkový vlak. Poslední vagón lokálky z Prahy do Dobříše bude i letos svědkem hromadného zpěvu. Z Dobříše se bude pokračovat na jeden z brdských kempů, kde se bude hrát jistě celou noc. Stačí dorazit po 19. hodině k pokladnám na pražském hlavním nádraží.

Folková tChýně se odehraje v sobotu 2.10. na pivovarském dvoře malého pivovaru v obci Chýně kousek za Prahou od 14 hodin. Domácí Hluboké nedorozumění tu bude slavit deset let a pozvalo si řádku zajímavých hostů např. Bob a Bobky, Jeronýma Lešnera, Bodlo, Epy de Myi,…

4. října doprovodí povídání o expedici na Špicberky skupina Appaloosa. Odehreje se v pražské kavárně Cafeidoskop v Lazarské 7.

Ve středu 6.10. se v pražském Gongu rozezní živé Ozvěny osadních ohňů. Hrát bude Pacifik, Kapitán Kid a další.

Wabi Daněk a Miloš Dvořáček zahrají 10. října od 18 hodin v přírodním areálu TJ Chomutov.

100. pořad Tóny cest připravuje Tempo di vlak. Odehraje se na tradičním místě v KD Akord v Ostravě od 19,00 hod. v pátek 15. října. Zahraje BG Styl a Vojta Kiďák Tomáško.

Ve stejný den i hodinu vypukne v Přerově další pravidelná Vandrkára skupiny Špunt. Koná se v malém sále klubu Teplo a hostovat na ní budou Falešná karta, Pavel Pokorný a Přístav.

A do třetice – v pátek 15.10. od 19 hodin můžete také vyrazit do Divadla M v Duchvově na pořad Zpívání dovoleno, který připravuje skupina Bob a Bobci. Hostovat bude tentokrát Alison.

Rybníkáři a skupina 3B, to jsou účinkující pravidelného pořadu v klubu Nanečisto KD Líšov u Českých Budějovic, který vypukne ve středu 20. října od 19,30 hod.

Ve čtvrtek 21.10. v pražském Country clubu U vodárny vystoupí od osmé hodiny večerní Paběrky.

V městském divadle na Kladně budou hrát 21.10. od 19 hodin Wabi Daněk a Miloš Dvořáček.

Sobota 23.10. bude na farmě U Drexlerů v obci Kalek v Krušných horách vyhrazena další Návštěvě U Stráníků. Slyšet můžete domácí Stráníky a Devítku.

Potlach v pražské Malostranské Besedě se odehraje 27.10. a hrát bude Pacifik a Kapitán Kid.

V plzeňském Rádio kafé (Smetanovy sady 10) ve středu 27. října zahraje od 20,30 hod. Sekvoj.

Trampský rozhlasový pořad Z posledního vagónu vysíláný na Rádiu Folk si vzal oddychový čas do konce roku. Jeho osud dál není zcela jasný, ale věřme, že se ještě dočkáme….

Ozvěny osadních ohňů na Country rádiu běží každé úterý mezi 19 a 20 hodinou, pořad provází Tony Linhart a lze ho poslouchat i přes internet (www.countryradio.cz). Na internetových vlnách vysílá i Rádio Samson

(www.radiosamson.cz), které přináší trampský pořad nazvaný Na trampu s Rádiem Samson. Připravuje ho pro vás a každý čtvrtek od 18 hodin i provází Béďa Šedifka, repríza běží vždy v neděli od 18 hodin

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010