Poslouchat country znamená žít country . . .

Tak se Honza Žamboch přece jen dočkal . . .

14.01.2013 10:49

Asi Vás hned napadlo a čeho že to? No vzpomeňte na jeho povzdech ze začátku loňského roku, kde si na melodii Jarka Nohavici – Pane presidente dosadil svůj text směřovaný právě k Jarkovi, ale samozřejmě jej všichni vnímáte správně. Píseň je směřována především nám – posluchačům a taky trochu všem těm, kteří se kolem žánrové muziky motají a mají „moc“ pomoci všem šikovným hudebním uskupením.

I když text nastiňuje, jak těžké je se v branži hudbou uživit a to obzvláště v dnešní krizové době, kdy na kulturu peněz moc nezbývá a opět vyšší DPH vše zdražuje, dobyl Honza s písní úspěchu a to když se píseň stala vítězkou v hitparádě Rádia ProglasKolem se toč za rok 2012.

A že hitparádu neznáte? Vězte, že 13.01.2013 probíhá již 841. kolo a nahlédneteli do seznamu nasazovaných a hraných písní, pak si můžete být jisti tím, že se nejedná o ohrané songy omílané na jiných tzv. žánrových rádiích.

Proglas si to prostě může dovolit. Zde je nasazována kvalita a neotřelost, tzv. posluchačská oblíbenost u žánrového publika známa z jiných rádií je potlačena do pozadí. Navíc je zde nasazován velmi široký žánrový záběr, a tak tu vedle Jarka Nohavici soutěží Iva Bitová, Radůza, Zuzana Navarová, Katarína Koščová s Vojtou Dykem, ale např. i zlínská kapela B.P.T.

Hudební redaktor Milan Tesař je zárukou, že vybírá opravdu to nej z žánru a snaží se své posluchače udržet i na určité informovanosti, co se opravdu na pozadí v žánru točí a je k mání. Když se zaposloucháte a sledujete, zjistíte, že je opravdu z čeho vybírat.

Nejste-li příznivci hudebních hitparád, pak ta na Proglasu stojí za to.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010