Poslouchat country znamená žít country . . .

Tak napůl, ale i za to díky

09.03.2012 15:07

Zahrada letos nebude, to je známo. Všem těm, kteří na festival jezdili a sledovali jeho každoroční přípravy a peripetie, je jasno. Se snahy festival přesunout z Náměště do Přerova nakonec sešlo a organizátoři letošní ročník neuskuteční. To jsou fakta, která již nejsou nová, vše se diskutovalo začátkem února. A konečný verdikt je již taky pár dnů venku. S festivalem se zdálo, že definitivně skončí i soutěž o Krtky, která byla se Zahradou jednoznačně spjata.

Úvahy, že nebude ani Folková růže se nakonec nepotvrdily, a nyní přichází Michal „Jupp“ Konečný s prohlášením, že nenechá padnout ani Krtky, a soutěž písničkářů a dvojic nakonec proběhne právě v rámci Folkové růže. Skupiny jsou letos již mimo hru, ale písničkáři a dvojice mají ještě šanci.

Ale jelikož se nevědělo, jak to vlastně všechno bude, vyhlásil Jupp až nyní podmínky, zde jsou . . .

Vyhlašujeme konkurs na Zahrádku písničkářů 2012

Podmínky jsou následující:

Konkurs probíhá dvoukolově. V prvním kole zašlou písničkáři a dvojice do 15.5.2012 nahrávku 4-6 písní na CD nosiči na adresu: Kulturní dům Kuřim,  Jiří moravský Brabec, nám. Osvobození  902, 664 34 Kuřim

Z došlých nahrávek bude vybráno deset finalistů a dva náhradníci. Finalisté postoupí přímo na Zahrádku písničkářů, která se uskuteční v rámci festivalu Folková Růže ve dnech 13.-14.7.2012 v Jindřichově Hradci. Odborná porota zde vybere vítěze, který získá prestižní ocenění Krtek a zároveň možnost vystoupit v hlavním večerním programu festivalu.

K nahrávce (popište prosím nejen krabičku nebo booklet, ale i samotný nosič) přiložte základní informace o sobě. Nahrávky ani průvodní materiály se nevracejí. Finalisté Zahrádky získají automaticky volný vstup na celý festival, ubytování je možné ve vlastním stanu nebo na karimatce v tělocvičně. Honorář za vystoupení ani cestovné proplatit bohužel nemůžeme.

Pokud jste sledovali v předchozích ročnících, bude celý stav posuzovat opět Jirka moravský Brabec z došlých nahrávek popř. další. Tak pokud máte ambice, hurá do toho!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010