Poslouchat country znamená žít country . . .

Starý dobrý western

30.05.2010 21:46

Letos již 12. ročník tohoto skvělého festivalu a to ve dnech 06. a 07. srpna 2010.

Starý dobrý western se koná vždy začátkem srpna v letním kině u hráze přehradní nádrže Bystřička a sousledně i přes hráz v milé hospůdce jede jeho fajšmekrovská verze.

Do začátku srpna je sice ještě daleko, ale mnozí z vás plánují již teď dovolené, co budou dělat v létě v ten či onen víkend a proto toto připomenutí s velkým přestihem. Starý dobrý western má totiž pro nás, milovníky country muziky, své kouzlo v tom, že je ryze o country muzice, bluegrassu, má vždy velmi kvalitní doprovodný program, což je pro členy a fandy country hudby jistě to nejlepší doporučení a hlavně, není daleko - na Bystřičku je to cca 40 - 60 km ze zlínského regionu.

Probíhá v pátek odpoledne a večer a celou noc, aby pokračoval v sobotu od dopoledních hodin a zase celý den až do ranního kuropění. Organizátoři festivalu, skvělá vsetínská country kapela Gympleři, připraví vždy velmi dobrou dramaturgii festivalu, na své si přijdou jak milovníci Country, tak i fanoušci bluegrassu či příbuzných hudebních žánrů.

A když vyjde počasí, jako tomu bylo v loni, tak vězte že si v pátek po 18,00 hodině nebudete mít kde sednout či lehnout. Obsazeny jsou nejen sedačky, ale i přilehlé stráně či samotná plocha před podiem.

A na koho se můžete letost tešit ?

Z programu již teď můžeme upozornit na páteční vystoupení Lenky Filipové a na country bál pod širým nebem ve společnosti kapel Gympleři a BlueGround.
   
Sobotní program startuje program v 10 hodin na scéně Pláž a ve 12 hodin na scéně Letní kino. V pestrém programu vystoupí kromě jiných The Colt (SR), Wabi Daněk, Minaret, Taverna, Pekaringo nebo pořádající Gympleři. Večer pak bude patřit hvězdám, na pódiu zazáří Věra Martinová, Tomáš Linka  Přímá linka a večer uzavřou Tučňáci. Původní kapela Michala Tučného vystoupí v původní obsazením a se známými písněmi Michala Tučného. Těšte se na téměř třicítku kvalitních country a bluegrassových kapel na dvou scénách. 
   
V průběhu sobotního dne bude tradičně předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.
   
 Celý festivalový víkendu bude probíhat ve stylu country & western; nebude chybět ani spousta doprovodného programu. Stejně jako předcházející ročníky, i ten dvanáctý bude plný skvělé a dobré hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.
  
 Více na www.starydobrywestern.cz

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010