Poslouchat country znamená žít country . . .

Šantré a Honza Řepka 21.11.2010

19.11.2010 12:05

Společný koncert skupiny Šantré a písničkáře Honzy Řepky proběhne v klubu Solnice v Českých Budějovicích, tak příznivci z jižních Čech mají příležitost . . . .  pozvánku bez úprav přináším nížeji, tak ja byla zaslána

 

21. listopadu potěší své jihočeské příznivce pražská skupina Šantré, která zavítá do proslulého klubu Solnice v centru Českých Budějovic. S sebou přiveze písničkáře Honzu Řepku, kterého mnozí znají z dua Nestíháme – seskupení, jenž navazuje na to nejlepší z Šantré českého (a nejen českého) písničkářství.

Seskupení, kde neokázalost a prostota hudby - v tom nejlepším smyslu slova - slouží sdělným textům, na jaké narazíte málokde. Honza Řepka, který v Solnici vystoupí se svým sólovým recitálem, neztrácí nic z toho, čím Nestíháme oslovují své přemýšlivé posluchače a jistě přesvědčí všechny přítomné o tom, že je opravdu nepřehlédnutelným talentem.

Skupina Šantré, která na folkové scéně působí od roku 2003, se před nedávnem vrátila k původnímu, maximálně úspornému složení - akustická kytara, bezpražcová baskytara a dva výrazné hlasy: kytaristy a autora většiny písní Dušana Vainera a předvším Inky Tognerové, jejíž výrazové prostředky dokonale respektují atmosféru písní a nenechávají nikoho na pochybách, že jde o nadanou a charismatickou zpěvačku, které lze věřit každou notu a každé slovo. Bohatství a promyšlenost aranží, ve kterých hraje prim výrazná baskytara Pavla Hlouška, korunují hledačské, různorodé avšak řemeslně poctivé Vainerovy písně, přirovnávané k písním legendárního Nerezu. 

Koncert začíná ve 20:00, vstupenky lze rezervovat na www.santre.cz.

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010