Poslouchat country znamená žít country . . .

Reliéf končí?

19.04.2012 14:46

Zalogujete-li se na stránky této BG kapely, která patří k tomu rozhodně lepšímu v České republice, najdete zde poněkud zastaralé info, koncertní činnost v roce 2012 žádnou.

V kuolárních řečech se pak proslýchá, že Reliéf již nehraje a skončil. Na stránkách sice podobnou informaci nenajdete, ale skutečnost, že Pavel Peroutka vzal lano od Spiritual Kvintetu a společně s Jiřím Holoubkem se stal jeho stálým členem o lecčem napovídá. Dušan Vančura autor, zpěvák, konferenciér a bývalý kontrabasista Spirutuál Kvintetu ale nikam neodchází, takže Pavel zde hledá své muzikantské útočiště po té, co odešel od Pavlíny Jíšové a Reliéf hrál minimálně a dnes vlastně vůbec. Také Jiří Holoubek, další z členů Reliéfu dostává ve Spirituálu stále více prostoru a tak je SK dneska jeho hlavní muzikantskou aktivitou.

Je to určitě škoda, zvlášť po loňském dalším CD Reliéfu s názvem That’s Not For You, které se povedlo. Ale že to v kapele neklape jistě dokazuje i to, že o tomto CD, které vyšlo pře půl rokem na stránkách Reliéfu nenajdete žádnou zmínku či odkaz. Vlastně posledním příspěvkem je novoročenka pro rok 2012, což v polovině čtvrtého měsíce nového roku nelze brát jako aktualitu ani u hudebně značně vytížených muzikantů.

Ale kdo ví, Reliéf si určitě nechává otevřené dveře pro možný návrat, ať již v původním složení a nebo trochu obměněném. Určitou muzikantskou pauzu si možná potřebovali členové vybrat a trochu si od sebe odpočinout.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010